Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - POLICOLOR: SPOR, cel mai cunoscut brand din portofoliu
POLICOLOR: SPOR, cel mai cunoscut brand din portofoliu
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 25 Mai 2018 17:21
SPOR, cel mai cunoscut brand de vopsea lavabila din portofoliul Policolor, a primit distinctia ”Produsul Anului 2018”, in urma rezultatelor unui studiu reprezentativ realizat de Exact Business Solutions in randul consumatorilor romani. Sondajul a fost realizat online, pe 29 de categorii (FMCG, suplimente alimentare, bricolaj, banking etc), pe un esantion de 7100 de consumatori romani, reprezentativ pentru populatia din mediul urban cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani, utilizatori de internet. Eroarea maxima de esantionare este +/-1.2%. Studiul a avut loc in perioada 16 aprilie - 21 mai 2018. Criteriile de selectie au fost: inovatie, atractivitate, satisfactie, iar produsele castigatoare au fost votate, de catre consumatori, dintre cele inscrise in competitie.
”Produsul Anului” este un concept international care premiaza produsele inovative, activand in prezent in peste 40 de tari. In Romania, marca “Votat Produsul Anului®” este inregistrata la OSIM din 2008, se afla la a noua editie si este reprezentata de catre agentia de comunicare Media Concept Store, care coordoneaza si gestioneaza activitatile intregului proiect.
”Este o mare bucurie pentru noi sa avem aceasta confirmare a romanilor despre cea mai noua si mai reprezentativa inovatie de la Spor - noua formula a lavabilei de interior, care nu curge si acopera excelent, cu albul generos garantat 5 ani. Tehnologia inovativa care face din Spor Formula Noua o vopsea cu totul aparte se datoreaza intru totul colegilor nostri din cercetare si dezvoltare. De asemenea, consider ca aceasta distinctie trebuie dedicata oamenilor care folosesc produsul si care l-au votat drept ”Produsul Anului 2018”, si abia apoi noua, echipa de marketing”, a declarat Camelia Dragomirescu, director de marketing Policolor.
Spor Formula Noua, singura lavabila al carei alb este garantat 5 ani
Sub brandul Spor, Policolor a lansat in primavara anului trecut vopseaua inovativa Spor Formula Noua. Este vorba despre munca de cercetare intreprinsa de specialistii din cadrul Departamentului de Research & Development Policolor, care au creat o reteta inovatoare de vopsea lavabila de un alb curat, pe placul romanilor, garantat cel putin 5 ani de zile.
Din gama Spor mai fac parte Spor interior - prima vopsea lavabila romaneasca, Spor email superlucios pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare sau exterioare din metal, Spor Exterior, vopsea lavabila cu protectie UV, Spor baie si bucatarie, o lavabila antifungi si anticondens, Spor Aqua email lucios pe baza de apa pentru protectia si decorarea suprafetelor din lemn, metal si zidarie, Spor Villa Yacht lac 3 in 1 si Spor Villa Yacht lac parchet incolor pe baza de apa.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADTeraSteelbluebeamC4E FORUMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere