Agenda Constructiilor
Miercuri, 01 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ROCKWOOL, sponsor principal pentru Danemarca in concursul de navigatie SailGP
ROCKWOOL, sponsor principal pentru Danemarca in concursul de navigatie SailGP
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Dec 2019 16:20
ROCKWOOL, lider mondial in productia de vata minerala bazaltica, va fi sponsorul principal al echipei Danemarcei in campionatul international de navigatie SailGP. Danemarca se alatura, astfel, celor sase echipe nationale care concureaza in cea mai rapida cursa cu vele din lume, pentru un premiu in valoare de un milion de dolari. Cu sprijinul ROCKWOOL, echipa daneza va concura, in premiera, in liga globala care va incepe in portul Sydney, in februarie 2020, si care ii va purta pe concurenti in destinatii din intreaga lume precum Statele Unite, Marea Britanie, dar si in alte locuri care vor fi confirmate ulterior.
“Sustenabilitatea se afla in centrul activitatii ROCKWOOL, produsele noastre fiind folosite pentru a izola cladirile, pentru a economisi energie si, in final, pentru a contribui la atingerea obiectivelor climatice globale. Navigatia este un sport sustenabil si se potriveste perfect cu brandul nostru. Fiind o companie daneza care opereaza pe plan international inca din primii ani de la infiintare, suntem mandri sa aducem in premiera o echipa daneza pe scena mondiala si suntem foarte incantati sa ii vedem in cursa de la Sydney din februarie si apoi in alte orase de pe glob”, a declarat Jens Birgersson, CEO al ROCKWOOL Group.
„Participarea echipei Danemarcei aduce un plus de entuziasm competitiei in timp ce ne indreptam catre sezonul 2 al SailGP, care se anunta a fi un campionat super competitiv. Danemarca a obtinut rezultate remarcabile in navigatie la Jocurile Olimpice si va concura acum la cel mai inalt nivel impotriva celor mai buni navigatori din alte sase tari, in catamarane high tech. In plus, ne bucuram sa uram bun-venit companiei ROCKWOOL ca partener principal al echipei daneze de SailGP. Aceasta este probabil una dintre cele mai interesante evolutii in navigatia daneza din ultimii ani, deoarece ofera o noua cale pentru navigatorii tineri care aspira sa concureze la cel mai inalt nivel pentru tara lor”, a declarat Sir Russell Coutts, CEO SailGP.
Nicolai Sehested, un navigator cu experienta multi-Ocean Race, se va afla la carma si va fi ajutat de un echipaj format din sportivi de talie mondiala, in timp ce medaliatul olimpic cu argint Jonas H√łgh-Christensen a fost confirmat ca manager de echipa.
„In momentul in care am vazut SailGP, stiam ca trebuie sa facem parte din acest nou capitol palpitant din istoria sportului nostru. Sunt cei mai buni navigatori din cele mai rapide barci, cu totii concurand aproape de tarm - sunt curse incredibil de intense si un adevarat spectacol de urmarit. Suntem extrem de recunoscatori ca avem un sprijin atat de important din partea ROCKWOOL pentru a putea lansa aceasta echipa si asteptam cu nerabdare sa facem mandra Danemarca," a declarat Sehested.
Grupul ROCKWOOL, lider mondial in solutii de izolare din vata minerala bazaltica, este prezent pe piata din Romania de 21 ani. Compania a inaugurat anul acesta prima sa fabrica de vata minerala bazaltica din tara, in urma unei investitii de 50 de milioane de euro.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

ACADTeraSteelALLBIMCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere