Agenda Constructiilor
Joi, 25 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SALAJ: Lucrari de 53 milioane lei planficate a fi executate in anul 2020
SALAJ: Lucrari de 53 milioane lei planficate a fi executate in anul 2020
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 30 Mar 2020 16:03
Pe parcursul saptamanii in curs a.c. au fost redeschise 7 dintre santierele drumurilor judetene in urma emiterii Ordinelor de reluare pentru doua dintre proiectele de reabilitare si modernizare a drumurilor judetene promovate de catre Consiliul judetean, respectiv DJ 110: Maieriste - Doh -Dumuslau-Carastelec (peste 16 km cu finantare in cadrul Programului National de Dezvoltare Locala) si DJ 191C, Nusfalau - Crasna - Zalau - Creaca (peste 36 km, proiect finantat in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020). Principalele categorii de lucrari ce vor fi realizate, conform graficelor de executie si a existentei unor conditii favorabile derularii acestora, se refera in acest an la: reabilitarea si modernizarea structurii rutiere existente, asigurarea scurgerii apelor, amenajarea intersectiilor cu drumurile laterale, asigurarea acceselor la proprietati, lucrari necesare pentru remedierea si consolidarea zonelor alunecate in vederea asigurarii stabilitatii platformei dar si interventii asupra structurii fiecarui pod, racordare cu terasamentele, amenajarea albiilor in zona podurilor.
Pe de alta parte, au fost emise de catre Consiliul judetean si ordinele de reluare a lucrarilor si pentru reparatiile altor tronsoane de drumuri judetene, respectiv executia de covoare de bituminoase: DJ 109P: (DN1H) Halmasd - Cerisa (aproximativ 4km), DJ 110C: Ileanda(DN1C) - Dolheni- lim. Jud. MM (aproximativ 7km), precum si pentru tronsoanele situate pe traseele drumurilor judetene: DJ 108E: DJ 108A Somes Guruslau - Napradea (aproximativ 11km), DJ 110B: Simleu Silvaniei - DN1H - Ilisua - Lompirt - DN 1F - Sarmasag - Dersida- Bobota - Zalnoc - Camar (DJ 109 P) - aproximativ 39 km, dar si DJ 108T: lim. judet Maramures - Ulciug - Cehu Silvaniei (aproximativ 2km). Cu o valoare de peste 16 milioane de lei si finantarea asigurata de la bugetul judetului, principalele categorii de lucrari se refera la preluarea denivelarilor partii carosabile, executia covorului bituminos, refacerea marcajelor rutiere dar si a acostamentelor.
Interventiile promovate de catre Consiliul judetean pentru drumurile judetene aflate in administrarea sa se refera la lucrari de reabilitare si modernizare, precum si la lucrari de reparatii ale unor tronsoane de drumuri judetene, acestea din urma constand in executia de covoare bituminoase si plombari. Lucrarile de reabilitare si modernizare a drumurilor judetene se refera la investitii multianuale, interventii asupra a 11 tronsoane de drumuri judetene, majoritatea avand ca sursa de finatare fonduri nerambursabile (nationale si europene), in acest an valoarea lucrarilor planficate a fi executate depasind 53 milioane lei.
Programul anual de reparatii (executia de covoare bituminoase si plombari) destinat drumurilor judetene numara pe parcursul anului 2020 aproximativ 80 km - executie covoare bituminoase si plombari -, cu o valoare alocata de la bugetul judetului de peste 17 milioane lei.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
MAKITA
siniat
viarom
theda mar
ness project
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
concelex
rigips
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
leviatan
noark
strabag nivel 1
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander