Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - TeraPlast: Prelungire de mandat pentru conducerea executiva a grupului
TeraPlast: Prelungire de mandat pentru conducerea executiva a grupului
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Iun 2019 15:01
Grupul TeraPlast, cel mai mare producator de materiale de constructii cu capital romanesc, a prelungit mandatele a doi dintre directorii Grupului – Ioana Birta, Director financiar, si Cosmin Patroiu, Director General TeraSteel - pentru o perioada de 4 ani. Decizia a fost luata de catre Consiliul de Administratie in data de 10 iunie 2019.
”Grupul TeraPlast se afla intr-o continua expansiune, iar rezultatele bune pe care le-am inregistrat in ultimii ani se datoreaza echipei formate din profesionisti extrem de bine pregatiti si dedicati. Atat dna Birta, cat si dl Patroiu au pregatirea si experienta necesare atingerii obiectivelor setate. Le multumesc in numele Consiliului de Administratie celor doi pentru dedicare si le urez succes in continuare in pozitiile pe care le detin”, a declarat Dorel Goia, presedinte al Consiliului de Administratie TeraPlast.
Ioana Birta conduce departamentul financiar al TeraPlast din luna iunie a anului 2017. Sub mandatul Ioanei Birta in calitate de CFO, Grupul TeraPlast a inregistrat anul trecut o crestere de 91% a cifrei de afaceri si de 55% a EBITDA, comparativ cu 2017. Ioana a contribuit semnificativ la bazele dezvoltarii Grupului pe termen mediu prin proiecte ample de investitii, printre care si cele in valoare totala de 15 milioane de euro, co-finantate prin schema de ajutor de stat. Ea a fost responsabila de integrarea business-urilor intrate in portofoliul TeraPlast in anul 2017 si a contribuit la reorganizarea structurii Grupului. Este vorba despre integrarea companiei Politub in divizia de polietilena a TeraPlast si de organizarea liniei de reciclare in business-ul TeraPlast Recycling. Obiectivele din noul sau mandat sunt legate de imbunatatirea proceselor, care reprezinta un suport esential pentru ritmul de dezvoltare a Grupului. Ioana a activat timp de zece ani in cadrul unor companii internationale de top din sfera auditului si serviciilor de consultanta si este membra ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).
Cosmin Patroiu are o experienta de peste 15 ani in domeniul materialelor pentru constructii si s-a alaturat Grupului TeraPlast in anul 2013. Este director general al TeraSteel din luna februarie a anului 2017. Din pozitia executiva, Cosmin Patroiu a contribuit la dezvoltarea companiei pe pietele externe si a transformat fabrica din Serbia intr-unul dintre cei mai importanti furnizori regionali de panouri termoizolante. Obiectivele sale in noul mandat sunt consolidarea pozitiei companiei pe pietele existente si extinderea prezentei brandului TeraSteel catre noi tari din estul si centrul Europei. TeraSteel Romania si Serbia au inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 262 de milioane de lei.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelC4E FORUMCOVID-19ACADALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere