Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - TeraPlast sustine educatia prin parteneriate strategice cu Universitatea Tehnica
TeraPlast sustine educatia prin parteneriate strategice cu Universitatea Tehnica
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 02 Dec 2019 15:07
Grupul TeraPlast, cel mai mare producator roman de materiale de constructii, lanseaza platforma de responsabilitate sociala „Impreuna Cladim Romania”, initiativa prin care Grupul sustine excelenta, performanta si proiectele menite sa creeze treptat o lume mai buna.
„Lansarea platformei Impreuna Cladim Romania este filosofia Grupului TeraPlast in actiunile de responsabilitate sociala intreprinse, precum si dovada implicarii noastre in dezvoltarea comunitatii din care facem parte. Platforma reprezinta angajamentul Grupului si al colegilor mei de a construi o lume mai buna, dincolo de produsele pe care le oferim. Pentru noi, impreuna reprezinta invitatia la implicare, la efort comun, prin care sa cladim pas cu pas o lume mai buna, asa cum o casa se construieste caramida cu caramida, astfel incat Romania – locul pe care il numim acasa - sa ne reprezinte”, a spus Ioana Borza, Director Marketing Grup TeraPlast.
Impreuna Cladim Romania reuneste proiectele de responsabilitate sociala dezvoltate la nivelul tuturor companiilor din Grup, pe trei piloni: Educatie, Social si Sanatate & Mediu.
La nivelul anului 2019 sumele alocate pe aceste trei axe au depasit suma de 600.000 lei.
Pentru anul 2020, sumele alocate vor fi de peste 800.000 lei. Principalele obiective pentru 2020 sunt: sustinerea excelentei in educatie prin incheierea de parteneriate strategice cu Universitatea Tehnica, sustinerea sportului de masa, cat si a performantelor sportive prin continuarea parteneriatelor cu cluburile sportive de handbal Gloria Bistrita, respectiv baschet U Baschet Feminin Cluj, precum si mentinerea unui mediu curat pentru viitor.
Actiunile din sfera sociala vor avea in vedere constructia de locuinte, sprijinirea alimentarii cu apa si gaz in mediul rural, precum si promovarea egalitatii de sanse. Vizitatorii platformei Impreuna Cladim Romania pot vedea incepand cu luna decembrie toate proiectele de responsabilitate sociala intreprinse de companiile Grupului TeraPlast.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTeraSteelCOVID-19C4E FORUMACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere