Agenda Constructiilor
Sambata, 23 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - The Light va include trei cladiri de birouri si un ansamblu rezidential
The Light va include trei cladiri de birouri si un ansamblu rezidential
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Feb 2020 13:24
River Development, compania care dezvolta proiectul mixed-use The Light, anunta semnarea unui contract de inchiriere cu Comdata pentru un spatiu de birouri de aproximativ 4.200 mp in cadrul primei cladiri a ansamblului - The Light One. Sediul companiei va deveni operational in aprilie 2020 pentru o perioada de peste 5 ani.
Noul centru multilingv de Customer Management de la Bucuresti al Comdata, centru care isi va desfasura activitatea pe doua niveluri, va permite companiei sa devina unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii multilingve de Customer Management BPO din Romania. Comdata va oferi birouri ultra-moderne si de inalta calitate pentru cei aproximativ 400 angajati in faza de start-up, in cea mai noua zona birouri de top din Bucuresti.
„Comdata devine cel mai nou chirias prezent in The Light One, diversificand mixul de companii care isi desfasoara activitatea in cladire si demonstrand astfel versatilitatea spatiilor si adaptabilitatea lor la o gama larga de business-uri. In plus, prin parteneriatul cu unul din cei mai importanti jucatori din piata de outsourcing, cum este Comdata, crestem comunitatea tehnologica care se prolifereaza in imediata proximitate a Politehnicii”, a declarat Ion Radulea, CEO River Development.
Noul centru Comdata din Romania va deservi companii multinationale ce au nevoi multi-country si/sau nevoi multingve de management al clientilor cu cea mai buna tehnologie si platforma digitala pentru BPO. Compania isi doreste sa ofere servicii atat in limbile europene de top, cat si in limbi mai putin circulate, precum cele scandinave si cele din Estul Europei.
“Serviciile multilingve sunt o prioritate strategica pentru Comdata, iar cererea din partea companiilor globale a crescut cu 33% din 2018 in 2019. In Bucuresti, regasim un puternic mix de limbi europene, cu mai bine de 20 de limbi vorbite, foarte multi tineri vorbitori de limbi straine si un mediu multicultural. Forta de munca din Bucuresti are experienta atat in BPO, cat si in SSC (shared services centers), ca profesionisti din prima linie, dar si ca manageri. Ei sunt profesionisti competenti pe care ne vom baza pentru a gestiona complexitatea tot mai mare a interactiunilor pe care clientii globali vor sa o adreseze la cele mai inalte standarde si am ales o locatie perfect conectata cu orasul si un spatiu de birouri customizabil nevoilor noastre”, a declarat Andreas Milbert, Group Chief Operating Officer al Comdata.
Intreaga cladire The Light One are o suprafata inchiriabila de 21.653 mp (GLA), un regim de inaltime de 11 etaje supraterane si doua subsoluri, avand o suprafata inchiriabila pe etaj de 2.100 mp. The Light One se distinge printr-un nivel ridicat de flexibilitate si un add-on factor minim in Bucuresti, de doar 5%. Cladirea utilizeaza cea mai inalta tehnologie in ceea ce priveste incalzirea, racirea si ventilarea aerului, avand integrat un sistem de aport de aer proaspat. Fatada cladirii este prevazuta cu pereti-cortina care asigura calitatea si controlul optim al luminii, o sectiune a fatadei de sticla fiind testata la scara reala pentru infilitratii (aer - apa - vant) la sediul Reynaers Technology Centre din Belgia.
The Light One este prima faza de dezvoltare a proiectului mixed-use The Light care, la finalizare, va fi format din trei cladiri de birouri (98.721 mp suprafata inchiriabila) si un ansamblu rezidential (196 apartamente), completate de facilitati conexe, precum zone pentru socializare, zone speciale de luat masa, spatii de promenada, spatii verzi sau zone dedicate pentru retail si well-being.
Pozitionat intr-o zona foarte accesibila, pe Bulevardul Iuliu Maniu, proiectul este amplasat in cel mai nou pol de dezvoltare imobiliara - zona de centru-vest a Bucurestiului, la 280 m de statia de metrou Politehnica si 10 minute de centrul orasului.
Comdata se alatura astfel mixului variat de chiriasi prezenti deja in cladirea The Light One: Clinica Medicala Regina Maria, cu cea mai mare policlinica privata de pediatrie din Bucuresti, un nou centru Kinetic, precum si centrul de wellness Sweat Concept One.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
elmas_1octALLPLANVideoConfAC-iulCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hidroplasto
Acvatot 2019
CELCO 2020
rigips
hilti
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere