Agenda Constructiilor
Vineri, 10 Iulie 2020
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - AREI: Cladirile de birouri sunt pregatite pentru reluarea activitatii in noile conditii
AREI: Cladirile de birouri sunt pregatite pentru reluarea activitatii in noile conditii Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Elena Icleanu 04 Iun 2020 13:13
Cladirile de birouri sunt pregatite pentru reintoarcerea angajatilor la locul de munca, in urma eforturilor considerabile ale dezvoltatorilor si administratorilor de a implementa masurile obligatorii in vigoare, de preventie in sanatatea publica. Asociatia Investitorilor in Real Estate din Romania (AREI - Association of Real Estate Investors) - organizatie ce reuneste cei mai mari investitori din imobiliare - urmareste in permanenta si cu mare atentie toate informarile oficiale ale autoritatilor.
"Inca de la inceputul lunii aprilie, revenirea in siguranta la birou a fost preocuparea principala a asociatiei si fiecare membru in parte a lucrat la cate un plan de masuri specifice. In acest context, am avut un dialog constructiv cu autoritatile competente, care ne-au acordat tot suportul lor pentru a contura un demers de pregatire in vederea reintoarcerii la locul de munca. Siguranta si sanatatea publica este si va ramane prioritatea zero pentru noi", a declarat Antoanela Comsa, presedinta AREI.
Printre masurile luate de proprietarii de cladiri de birouri in vederea reluarii in conditii de siguranta a activitatii se afla: instalarea de panouri separatoare la receptia cladirilor, igienizarea si curatarea conform protocoalelor impuse de autoritatile publice, utilizarea de stickere pe culoare, scari si la intrari, marcarea orientativa in lifturi si zonele de asteptare, instalarea de dispensere cu substante de dezinfectare a mainilor in toate zonele de acces in cladiri, in spatiile comune, langa usile cu deschidere manuala si in apropierea lifturilor, crearea de culoare si zone speciale dedicate furnizorilor si curierilor. 
"Totodata, in contextul in care, dupa data de 15 mai, angajatii s-au intors treptat la birou, intelegem ca unele preocupari ale celor care doresc sa revina la locul de munca sunt legate de transportul in comun. In acest sens, am pus la dispozitia chiriasilor nostri multiple optiuni de parcare pentru mijloace alternative de transport, precum biciclete si trotinete", mai spun reprezentantii asociatiei.
***
AREI este cea mai importanta organizatie din domeniul imobiliar din Romania, ce reuneste cei mai semnificativi investitori, activi atat pe segmentul de birouri, cat si pe cele de cladiri rezidentiale, spatii comerciale si logistice. Misiunea AREI este de a reprezenta, promova, sustine si proteja interesele investitorilor din real-estate, membri ai asociatiei, cu un focus constant pe colaborari profesionale de inalta anvergura atat in mediul privat, cat si public, prin participarea si contributia constanta in cadrul procedurilor de consultare publica. 
Asociatia include 24 de membri, printre care se afla AFI Europe Romania, CA Immo Real Estate Management, Ceetrus Romania, Cordia Romania, CTP Invest, Forte Partners, Globalworth, GranVia Romania, Hercesa Imobiliara, NEPI Rockcastle, Portland Trust, Tiriac Imobiliare etc.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulbluebeamCOVID-19AUTODESKTeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
Acvatot 2019
elmas 2017
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
hilti
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere