Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - REHAU Romania obtine certificarea internationala "Great place to work"
REHAU Romania obtine certificarea internationala "Great place to work" Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de AG&F 14 Dec 2023 13:40
REHAU Romania a primit certificarea internationala "Great Place to Work”, care atesta eforturile companiei de a oferi angajatilor sai cele mai bune conditii la locul de munca. REHAU Slovacia, REHAU Italia si REHAU Austria se alatura de asemenea listei, subliniind inca o data ca indiferent de piata pe care activeaza, REHAU isi prioritizeaza angajatii. 
Cel mai important aspect care a contribuit la obtinerea acestei certificari a fost vizunea REHAU orientata spre viitor, definita de numeroasele investitii realizate pentru a imbunatatii relatia cu angajatii si cu clientii. Astfel, REHAU Romania a crescut datorita investitiilor grupului realizate pe plan local, cum ar fi noul centru logistic din Cisnadie, inaugurat in luna octombrie, si relocarea birourilor in centrul a doua orase cheie – Bucuresti si Cluj. 
"La REHAU stim cat este de important sa cream un mediu de lucru exceptional, caracterizat prin satisfactia angajatilor, inovatie si incluziune. Angajatii nostri sunt motorul acestei companii, iar performanta lor este ceea ce pozitioneaza REHAU drept un jucator important pe piata materialelor de constructii. Certificarea "Great Place to Work" valideaza eforturile noastre continue de a acorda prioritate bunastarii angajatilor nostri, pentru a-i putea rasplati pentru performanta de care dau dovada”, a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU Romania. 
Prin investitiile directionate catre relocarea birourilor din Bucuresti si Cluj, REHAU Romania a dovedit ca bunastarea si satisfactia angajatilor sai sunt esentiale pentru succesul general al companiei. Astfel, angajatii REHAU beneficiaza acum de birouri moderne, dotate cu cele mai noi tehnologii si cu zone diverse care sa raspunda atat nevoilor de colaborare, cat si celor de concentrare in liniste. 
Pe langa imbunatatirile aduse spatiilor de birouri, REHAU a implementat initiative centrate pe angajati, cum ar fi programul intern FunDay@Work, care ofera activitati lunare menite sa intareasca echipa REHAU. Prin intermediul unor activitati amuzante, diferite de la luna la luna, angajatii sunt incurajati sa socializeze, sa se distreze, sa se relaxeze si, de ce nu, sa isi alimenteze creativitatea.
Certificarea Great Place To Work evalueaza cultura locului de munca din perspectiva angajatului, oferind cea mai cuprinzatoare imagine de pe piata a sanatatii interne a unei organizatii. De asemenea, certificarea este recunoscuta la nivel mondial atat de angajati, cat si de angajatori si reprezinta punctul de referinta global pentru identificarea si recunoasterea experientei exceptionale a angajatilor. In fiecare an, peste 10.000 de companii din 60 de tari aplica pentru a obtine certificarea Great Place to Work.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
quadratum
leviatan
CDS
rigips
noark
viarom
CONCEPT STRUCTURE
concelex
siniat
strabag nivel 1
EDIT-Structural
Ubitech
konsent
MAKITA
theda mar

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander