Agenda Constructiilor
Luni, 10 August 2020
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - CRH: Scadere a vanzarilor din sud-estul Europei, cu majorari de preturi in Romania
CRH: Scadere a vanzarilor din sud-estul Europei, cu majorari de preturi in Romania
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 08 Mai 2018 09:06
Vanzarile de ciment realizate de producatorul irlandez CRH in Europa au scazut cu 2% in primele trei luni ale acestui an fata de aceeasi perioada din 2016, ca urmare a prelungirii conditiilor meteorologice nefavorabile in lunile de primavara, dar si a intreruperii activitatii pentru cateva zile, in perioada sarbatorilor pascale, care, in anul 2017, au avut loc in al doilea trimestru. O scadere de 2% in perioada ianuarie-martie 2018 a fost raportata si la nivelul vanzarilor totale ale CRH, la nivel de grup. In intervalul analizat, datele preliminare ale companiei irlandeze indica scaderi comparative de 3% in cele doua Americi si de 5% in regiunea insulelor Filipine, unde s-a mentinut un nivel acut al competitiei.
...

Pentru a continua lectura articolului in format complet
va rugam sa optati pentru
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
allbimVideoConfAC-iulCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
Acvatot 2019
rigips
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere