Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Deceuninck vizeaza cresterea numarului de parteneri producatori de ferestre din PVC
Deceuninck vizeaza cresterea numarului de parteneri producatori de ferestre din PVC
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 15 Dec 2020 09:40
Deceuninck, companie activa de peste 20 de ani pe piata ferestrelor cu profile din PVC din Romania, continua investitiile in diversificarea portofoliului de produse si abordeaza noi parteneriate strategice pe plan local. In 2020, sucursala din Romania s-a alaturat demersului global si a lansat o noua platforma pentru profile: Deceuninck Elegant. Cu un design elegant, ce imbina minimalismul si valoarea de izolatie termica superioara cu durabilitatea in timp a acestuia, noile profile pot fi folosite si pentru casele pasive.
"Dezvoltarea unui nou produs este consumatoare de timp, iar procesul este foarte complex si reuneste experti din multe domenii. Deceuninck a implementat in platforma Elegant modulul universal iCOR, care permite combinarea fiecarui profil de rama cu oricare profil de cercevea, fiind platforma ce ofera versatilitate completa in realizarea ferestrelor si usilor cu profile din PVC. In premiera, aceasta inovatie are in vedere reducerea complexitatii reperelor de productie, pe fondul cresterii performantei produselor finale, iar cu acest sistem de profile, Deceuninck isi propune dezvoltarea unui nou segment de piata, in randul producatorilor preocupati de eficienta si calitate", spun reprezentantii producatorului.
In continuare, Deceuninck are in plan extinderea portofoliului de parteneri din domeniul producatorilor de ferestre cu profile din PVC si mizeaza, in acest demers, pe oferta unica de tehnologii revolutionare pe piata de profil.
"De la modulul unic iCOR la ThermoFibra si Forthex, profilele Elegant de la Deceuninck vin cu o abordare noua pe piata. Cu noua platforma Elegant si utilizarea garniturii centrale cresc performante termice si acustice. Cu un Uf de pana la 0,93 W/mpK in varianta standard (Uf pana la 0,88 W/mpK in varianta cu Forthex si ThermoFibra), Elegant este, probabil, cel mai performant profil de pe piata in categoria <82 mm. Datorita inaltimii reduse a ansamblului rama plus cercevea, de numai 112 mm, impreuna cu grosimea aripii exterioare de 9 mm (109 mm cu 7mm in varianta cu ThermoFibra), ofera o suprafata vitrata maxima. In plus, materialul este in intregime reciclabil participand astfel protectia mediului. Design-ul minimalist, subtire este completat de o gama de baghete cu sectiunea rectangulara (patrata), pe langa gama clasica si astfel, prin debitarea baghetelor patrate in unghi drept se apropie perceptia seriei Elegant de profilele din aluminiu. In aceeasi directie, cu o multitudine de folii standard sau netede cu nuante de gri sporesc apropierea de aspectul de aluminiu", mai arata specialistii Deceuninck.
***
Deceuninck Group - Belgia este unul din principalii actori pe scena productiei de profile din PVC pentru ferestre si usi, fiind clasat in top 3 mondial. Compania a fost infiintata in 1937 si s-a extins rapid, astazi fiind activa in peste 91 de tari, printre care se afla si Romania. Experienta si expertiza cumulate in cei peste 82 de ani de activitate a consacrat identitatea Deceuninck ca „The Blue Force”. Compania fabrica, inca din 2004, produse 100% reciclabile (fara plumb), ocupand o pozitie fruntasa in dezvoltarea de produse cu un nou standard ecologic.
 
RAWLPLUGhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
Acvatot 2019
concelex
rigips
ERBASU CONSTRUCT
top 500
top 500
noark
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
leviatan
Ubitech
theda mar
FRONTALE
quadratum
MAKITA
CDS
top 500

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu