Agenda Constructiilor
Marti, 12 Noiembrie 2019
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - TERAPLAST: Mirela Pop a devenit noul director general al grupului
TERAPLAST: Mirela Pop a devenit noul director general al grupului
Producatori & Furnizori Publicat de Cosmin Dincu 10 Mai 2017 15:05
Grupul Teraplast, cel mai mare procesator de PVC din Romania si unul dintre principalii producatori de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor, are, incepand cu data de 9 mai 2017, un nou director general in persoana Mirelei Pop, dupa ce Consiliul de Administratie a aprobat incetarea, prin acordul partilor, a mandatului acordat lui Mircea Hotoleanu, informeaza oficialii companiei. Mirela Pop este de profesie economist si face parte din echipa Teraplast de noua ani. Aceasta a condus initial diverse departamente din sectorul financiar, iar din 2014 a trecut in zona comerciala, fiind responsabila de managementul liniei de business Instalatii & Amenajari. De anul trecut, aceasta conduce, de asemenea, activitatile liniei de business profile pentru tamplarie si activitatile de logistica. Business-urile gestionate de Mirela Pop genereaza aproximativ 50% din cifra de afaceri consolidata a grupului Teraplast.
“De-a lungul ultimilor zece ani, Teraplast a avut mai multe echipe de management nelocate la Bistrita. Acum, odata cu hotararea lui Mircea Hotoleanu de a parasi compania din motive personale, am decis sa promovam in functia de director general un om cu performante dovedite in cadrul grupului. Suntem convinsi ca, sub conducerea Mirelei Pop, toate eforturile echipei vor fi canalizate inspre realizarea obiectivelor propuse pentru acest an”, a declarat Dorel Goia, presedintele Consiliului de Administratie al Teraplast.
Printre responsabilitatile importante ale Mirelei Pop in cadrul grupului Teraplast s-a aflat si crearea departamentului de credit, in vederea recuperarii creantelor. Acest departament a adus compania la un nivel in care valoarea creantelor litigioase este aproape de zero. Pentru informatii suplimentare, www.teraplast.ro
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADghid_proiectareLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere