Agenda Constructiilor
Sambata, 23 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - WIENERBERGER continua livrarile, insa a crescut timpul de asteptare la frontiera
WIENERBERGER continua livrarile, insa a crescut timpul de asteptare la frontiera
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 23 Mar 2020 06:45
Wienerberger Romania, cel mai mare producator de blocuri ceramice din tara noastra, continua productia in fabrici si livrarile, principalele preocupari fiind siguranta angajatilor si asigurarea fluxurilor de materii prime la fabrici, pentru mentinerea productiei la capacitate optima.
 
"In perioada actuala prioritatile sunt siguranta angajatilor nostri, respectarea masurilor de preventie si asigurarea continuitatii activitatii, pentru a raspunde cat mai bine posibil solicitarilor primite de la clienti. In acest sens, am implementat o serie de masuri, toate menite sa ne sprijine in a trece cu bine peste aceasta perioada. Printre actiunile intreprinse pana in acest moment sunt comunicarea unor masuri de preventie obligatorii pentru toti angajatii companiei, asigurarea de materiale suport in acest scop (masti, dezinfectat etc.), instituirea unui program de lucru flexibil si extinderea perioadei in care angajatii din departamente specifice pot lucra in regim de telemunca, cu asigurarea echipamentelor si serviciilor suport necesare. Monitorizam cu atentie evolutia situatiei pentru a ne adapta rapid recomandarilor si dispozitiilor primite din partea autoritatilor pentru a evita raspandirea virusului COVID-19", subliniaza Iulian Mangalagiu, CEO al Wienerberger Romania.
 
In plan operational, producatorul de caramizi asigura fluxul de materii prime in productie si continua livrarile, singurele dificultati in acest moment fiind cele legate de timpul mare de asteptare la punctele de trecere a frontierei.
 
"Printre preocuparile importante pentru echipa noastra in aceasta perioada sunt asigurarea continuitatii materiilor prime pentru unitatile de productie pe care le avem si gestionarea, in cel mai bun mod posibil, a livrarilor de produse finite catre clientii din reteaua de distribuitori autorizati. Pentru produsele comercializate prin import, consideram toate aspectele care deriva din dificultatile cu care se confrunta transportul international de marfuri, cum ar fi timpul mare de asteptare la punctele de trecere a frontierei, conditii care trebuie respectate de soferii camioanelor etc.", precizeaza Iulian Mangalagiu.
 
In incheierea mesajului sau, managerul Wienerberger face apel la responsabilitate individuala, atat in plan privat, cat si profesional, atitudine care poate influenta direct durata acestei situatii si poate reprezenta baza pentru o revenire rapida la conditiile normale de activitate.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLPLANAUTODESKelmas_1octCOVID-19VideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
hidroplasto
hilti
CELCO 2020
strabag nivel 1
Acvatot 2019
rigips

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
AHK 2018
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere