Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - GP40/223 si GP50/30: Solutii TERWA pentru zone seismice
GP40/223 si GP50/30: Solutii TERWA pentru zone seismice
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 31 Oct 2015 10:02
Nodurile seismice GP40/223 si GP50/30 de la Terwa sunt proiectate in conformitate cu noile criterii pentru proiectare structurala a cladirilor, valabile pentru toate constructiile amplasate in zone ce prezinta un risc semnificativ de producere a cutremurelor de pamant. Acestea permit ancorarea panourilor prefabricate pe structurile aferente din beton, in conditii de deplina siguranta. Sistemele pot fi instalate atat in pozitie orizontala, cat si verticala, asigurand deplasari relative intre structura cladirii si elementele prefabricate. Astfel, in cazul producerii unui seism, elementele respective au capacitatea de a absorbi deplasarile generate de cutremur si de a transfera, in conditii de securitate, fortele rezultate, la o marja adecvata de siguranta.
 
Cuple "Patent System" pentru imbinarea armaturilor din otel beton
Recent, tot pe segmentul de protectie seismica a fost agrementat procedeul de imbinare a barelor de armatura din otel beton cu utilizarea cuplelor TERWA tip "Patent System" fiind testate cu succes si incadrate in categoria S2, in conformitate cu prevederile standardului ISO 15825 si in clasa         HLC2, conform stipulatiilor din norma nationala SR 13515. Aceasta presupune verificarea suplimentara la un numar mare de cicluri din grupa incercarilor elastice, precum si efectuarea unui test din categoria elasto-plastica (simuland, astfel, comportamentul structurii ce include imbinarile de armatura la un cutremur de pamant). La verificari au fost utilizate bare B500C, toate cuplele "Patent System" demonstrand un comportament optim, in sensul ruperii elementelor de armatura in afara sistemului de cuplare.
 
***
Terwa promoveaza o gama extinsa de sisteme metalice pentru domeniul constructiilor, fiind lider in productia de solutii de ridicare, manipulare,fixare si conectare pentru elementele prefabricate din beton si structuri din beton de tip monolit. In regiunea Europei de Est, sistemele se distribuie de la fabrica din Romania, prin intermediul Terwa Construction Systems. Compania detine un laborator propriu pentru dezvoltarea produselor destinate pietei materialelor de constructii. Acesta include un echipament de ultima generatie pentru realizarea incercarilor de tractiune, compresiune si masurarea alunecarilor, respectiv alungirilor. Pentru informatii suplimentare,  www.terwa.com
 
Solicita informatii suplimentare
 
TERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CELCO 2020
hilti
FRONTALE
leviatan
MAKITA
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
hidroplasto
Ubitech
BMI_Icopal
viarom
rigips
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere