Agenda Constructiilor
Vineri, 04 Decembrie 2020
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LEIER LSK: Cos de fum eficiente energetic, de inalta calitate si cu design atractiv
LEIER LSK: Cos de fum eficiente energetic, de inalta calitate si cu design atractiv
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 22 Oct 2020 05:30
Cosurile de fum din gama Leier LSK functioneaza ca elemente independente de constructie, fiind produse de o calitate superioara ce se pot integra in mod avantajos in planurile de executie ale unei cladiri. Aceste sisteme sunt special concepute pentru a asigura un climat confortabil in interior, in conditii de maxima eficienta a consumului de resurse naturale. Pentru montaj, se recomanda respectarea stricta a indicatiilor furnizorului, cum ar fi: dispunerea exclusiv pe axa verticala, utilizarea unui mortar de zidarie de clasa M5 (cu o rezistenta la compresiune de minimum 5 N/mmp) pentru instalarea mantalelor, inaltime libera fara rigidizare de cel mult 1 metru, lipsa intreruperilor la nivelul planseelor, utilizarea pieselor originale pentru orificiile de curatare si de racordare. Aceste cosuri de fum pot fi puse in functiune numai dupa intarirea completa a chitului folosit pentru etansarea tubulaturii, prima incalzire efectuandu-se gradual. 
 
Eficienta energetica ridicata si domenii multiple de utilizare
Din punct de vedere constructiv, cosurile Leier LSK sunt prevazute la exterior cu mantale prefabricate din beton, cu inaltime de 33 cm/bloc. Termoizolatia este realizata cu ajutorul unor placi de vata minerala bazaltica, iar tubulatura de samota realizata din elemente avand dimensiuni de 1 metru este produsa in Germania. Cosurile sunt livrate cu o serie de accesorii precum colector de condensat/funingine, capac de inchidere a evacuarii condensului, usa de curatare, placa frontala, distantiere metalice, placa de acoperire si con de evacuare. Produsul prezinta o serie de avantaje, dintre care se remarca: rezistenta la temperaturi ridicate si condensare acida, siguranta in utilizare, eficienta in functionare, certificare conform standardelor europene armonizate, montaj simplu si rapid, durabilitate sporita, garantie pentru 33 de ani (conditionata de punerea in opera a sistemului complet). Cosul de fum termoizolat Leier LSK este ideal pentru instalarea la imobile unifamiliale. Libertatea de alegere a combustibilului utilizat este totala. Daca mantalele exterioare includ si un canal de ventilare, in conditii corespunzatoare din punct de vedere al solutiei constructive a aparatului termic, acesta poate asigura aerul necesar proceselor de ardere. Domeniile de utilizare sunt multiple: cazane cu combustibil gazos si lichid, exclusiv cele de tip "turbo" sau cu condensare, cazane cu combustibil solid, cazane cu arzator mixt, seminee si sobe metalice sau de teracota.
Solicita informatii suplimentare
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19elmas_1octVideoConfAC-iulAUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
rigips
hilti
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
ef-de-n
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere