Agenda Constructiilor
Luni, 22 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LEIER LSK: Cos de fum eficiente energetic, de inalta calitate si cu design atractiv
LEIER LSK: Cos de fum eficiente energetic, de inalta calitate si cu design atractiv
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 22 Oct 2020 05:30
Cosurile de fum din gama Leier LSK functioneaza ca elemente independente de constructie, fiind produse de o calitate superioara ce se pot integra in mod avantajos in planurile de executie ale unei cladiri. Aceste sisteme sunt special concepute pentru a asigura un climat confortabil in interior, in conditii de maxima eficienta a consumului de resurse naturale. Pentru montaj, se recomanda respectarea stricta a indicatiilor furnizorului, cum ar fi: dispunerea exclusiv pe axa verticala, utilizarea unui mortar de zidarie de clasa M5 (cu o rezistenta la compresiune de minimum 5 N/mmp) pentru instalarea mantalelor, inaltime libera fara rigidizare de cel mult 1 metru, lipsa intreruperilor la nivelul planseelor, utilizarea pieselor originale pentru orificiile de curatare si de racordare. Aceste cosuri de fum pot fi puse in functiune numai dupa intarirea completa a chitului folosit pentru etansarea tubulaturii, prima incalzire efectuandu-se gradual. 
 
Eficienta energetica ridicata si domenii multiple de utilizare
Din punct de vedere constructiv, cosurile Leier LSK sunt prevazute la exterior cu mantale prefabricate din beton, cu inaltime de 33 cm/bloc. Termoizolatia este realizata cu ajutorul unor placi de vata minerala bazaltica, iar tubulatura de samota realizata din elemente avand dimensiuni de 1 metru este produsa in Germania. Cosurile sunt livrate cu o serie de accesorii precum colector de condensat/funingine, capac de inchidere a evacuarii condensului, usa de curatare, placa frontala, distantiere metalice, placa de acoperire si con de evacuare. Produsul prezinta o serie de avantaje, dintre care se remarca: rezistenta la temperaturi ridicate si condensare acida, siguranta in utilizare, eficienta in functionare, certificare conform standardelor europene armonizate, montaj simplu si rapid, durabilitate sporita, garantie pentru 33 de ani (conditionata de punerea in opera a sistemului complet). Cosul de fum termoizolat Leier LSK este ideal pentru instalarea la imobile unifamiliale. Libertatea de alegere a combustibilului utilizat este totala. Daca mantalele exterioare includ si un canal de ventilare, in conditii corespunzatoare din punct de vedere al solutiei constructive a aparatului termic, acesta poate asigura aerul necesar proceselor de ardere. Domeniile de utilizare sunt multiple: cazane cu combustibil gazos si lichid, exclusiv cele de tip "turbo" sau cu condensare, cazane cu combustibil solid, cazane cu arzator mixt, seminee si sobe metalice sau de teracota.
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
noark
theda mar
Acvatot 2019
leviatan
SSAB
BogArt
Arduro
Ubitech
concelex
konsent
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
SIGM
CDS
quadratum
EDIT-Structural
siniat
CONCEPT STRUCTURE
viarom
rigips
ness project

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander