Agenda Constructiilor
Luni, 25 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Mega Elevator, noul ascensor industrial de inalta securitate, disponibil in oferta Elmas
Mega Elevator, noul ascensor industrial de inalta securitate, disponibil in oferta Elmas
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 17 Feb 2020 06:11
Ascensorul Mega Elevator, instalat la o fabrica activa in industria auto, din Tel Aviv - Israel, a fost proiectat pentru a deplasa pe verticala utilaje industriale de mare greutate, precum si elemente de pe linia de productie, fiind conceput pentru o exploatare zilnica, timp de cel putin 25 de ani. Produsul este unic prin dimensiunile sale si dispozitivele speciale de siguranta integrate (cum ar fi, de exemplu, sistemele hidraulice de blocare), ce asigura suport suplimentar in statii, pentru masa cabinei si incarcatura. Ascensorul functioneaza pe baza unui mecansim Bucher Hydraulics, cu actionare tandem 1:1. Acesta poate transporta pe verticala o sarcina nominala de pana la 6.000 de kg, are trei statii, o cursa de deplasare de 11 metri si o viteza de 0,38 m/s. Putul are 7,4 m lungime, 4,8 latime si 20,38 m inaltime, iar dimensiunile cabinei sunt de 5 m x 4 m si 4 m. Finisajul acesteia este din otel inoxidabil 304, cu granulatie 240, iar fiecare perete este realizat dintr-o singura foaie de tabla. Acest desgin special a necesitat debitarea cu laser si ambutisarea cu ajutorul unor echipamente speciale.
 
Solutii speciale pentru asigurarea continuitatii in exploatare
Cabina este dotata la interior cu doua casete de comanda din inox 304, prevazute cu buton inchidere a usilor, buton de alarma, afisaj LCD care indica statia curenta, indicator de sens, interfon cu trei cai, dispozitiv de suprasarcina si sistem de monitorizare de la distanta. In caz de intrerupere a energiei electrice, ascensorul este prevazut cu un sistem de alimentare UPS tip PowerScale 10-20 kVa, cu management flexibil al bateriei si o arhitectura paralela descentralizata, ce permite configuratii unice. Rolul sau este de a asigura sarcina continua, conversia dubla, sistemul trifazic, oferind permanent alimentare in curent alternativ. Panoul principal de comanda nu permite ca usile sa fie inchise sau liftul sa plece din statie, daca nu sunt confirmate toate circuitele de siguranta prevazute. Usile ascensorului cu dimensiuni de 5.000 mm x 3.000 mm, de la compania canadiana Peele, prezinta deschidere verticala in doua sectiuni si sunt dotate cu un sistem de control integrat cu controlerul ascensorului, beneficiind totodata de perdea de fotocelule, sistem de avertizare acustica si luminoasa, sistem mecanic de blocare de siguranta, interblocare, comutator de zona si dispozitiv de deblocare. Suplimentar, ascensorul este echipat cu patru dispozitive hidraulice de blocare de la Algi GmbH, amplasate sub cabina, care au rolul de a limita deformatia arcului in timpul manevrelor de incarcare.
 
Solicita informatii suplimentare
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTERAPLASTAUTODESKjungheinrichALLBIMgamma_2021
ROCKWOOL 196
In curand editia
OCTOMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
leviatan
Ubitech
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
hilti
Acvatot 2019
CELCO 2020
leviatan
cv water 2021

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
bienala
AHK 2018
econet
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere