Agenda Constructiilor
Miercuri, 23 Septembrie 2020
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - RESIDEO lanseaza Honeywell Home T3, termostat pentru toate sistemele de incalzire
RESIDEO lanseaza Honeywell Home T3, termostat pentru toate sistemele de incalzire
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 30 Sep 2019 18:54
Resideo Technologies, producator al solutiilor Honeywell HomeTM pentru controlul temperaturii, si-a imbogatit portofoliul prin includerea termostatului Honeywell Home T3, conceput pentru a fi utilizat in cadrul locuintelor, pentru centrale termice si sisteme de incalzire. Noua serie de termostate programabile ofera un control automat si sofisticat al sistemelor de incalzire a locuintei, avand, printre caracteristici, functii optime de stop, start si programe care “invata” cum sa incalzeasca camera, regland perioadele de pornire si racire pentru a conferi un plus de confort; protocoale de “fuzzy logic” care reactioneaza la modificarile de temperatura, asigurand controlul automat al centralei; o interfata clara si usoara, care ofera ajustari ale temperaturii si perioadelor de timp.
Modelul T3 a fost dezvoltat pentru a oferi un sistem intuitiv de incalzire a locuintei si de reglare termica, in special pentru situatiile in care este nevoie de un numar mare de termostate, ca in cazul noilor proiecte imobiliare.
Gama de produse cuprinde doua modele: o versiune cablata, ideala pentru inlocuirea termostatelor cu cablu existente, si una wireless, care minimizeaza timpul de instalare. Ambele beneficiaza de setari de 7 zile si 5/2 zile, avand si functii automate pentru trecerea la programul de iarna sau vara. Exista si varianta OpenTherm, pentru acele sisteme care deja au o sursa de incalzire OpenTherm.
Instalatorii beneficiaza de un receiver imbunatatit pentru versiune wirelss si de o placa de perete simpla pentru versiunea cablata, cu un termostat usor de configurat si de folosit de catre utilizatorul final, reducand astfel timpul de instalare.
Pentru situatiile in care proprietarul trebuie sa limiteze accesul la sistemul de incalzire, T3 ofera posibilitatea blocarii interfatei de utilizare si stabilirea unor paramentri care impiedica supraincalzirea accidentala a locuintei.
"Suntem mandri ca produsele noastre sunt instalate de profesionisti si stim ca un element important pentru ei este alegerea termostatului potrivit. Model T3 a fost proiectat pentru a satisfice nevoile instalatorilor, specificatorilor, proprietarilor si utilizatorilor finali", a declarat Gelu Olteanu, director de vanzari al Resideo.
***
Resideo este furnizor global de solutii pentru confort si siguranta, in special pe segmentul rezidential, si distribuitor de echipamente de joasa tensiune si produse de securitate. Cu o experienta de 130 de ani, Resideo instaleaza anual in locuinte din intreaga lume circa 15 milioane de sisteme. Compania detine un acord exclusiv de folosire a marcii Honeywell Home pentru un interval de 40 de ani, continuand sa deserveasca cei peste 100.000 de contractori prin intermediul ADI Global Distribution, care exporta catre mai mult de 100 de tari din peste 200 de depozite amplasate in intreaga lume. Valoarea actuala a companiei este de 4,8 miliarde dolari. Resideo are global circa 14.500 de angajati.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKElmas 375COVID-19allbimVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
Acvatot 2019
strabag nivel 1
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere