Agenda Constructiilor
Marti, 20 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Schneider Electric introduce pe piata locala noul sistem conectabil Acti9 iC40
Schneider Electric introduce pe piata locala noul sistem conectabil Acti9 iC40
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 09 Feb 2021 15:44
Schneider Electric, liderul in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei, anunta cea mai noua solutie EcoStruxure - sistemul conectabil Acti9 iC40 pentru distributia finala. Un sistem complet, faza-neutru, extinde gama Acti9 prin consolidarea beneficiilor de baza ale gamei anter-ioare, standardizand caracteristicile sistemului Acti9 iC60, adaugand noi functii si cele mai bune solutii de conectivitate.
Noul sistem Acti9 iC40 faciliteaza construirea tablourilor de distributie si instalarea echipamentelor. Componentele optimizate si configuratiile multiple de cablare reduc timpul si efortul implicat de aces-te procese, permitand in acelasi timp ca upgrade-urile si modernizarile tablourilor existente sa se faca mai usor si cu costuri mai mici. Corelarea dintre organizarea dispozitivelor din tablou cu schemele monofilare face posibila construirea primului sistem faza-nul optimizat, permitand ca tablourile sa se construiasca rapid, iar componentele usor de instalat, concepute pentru economisirea spatiului, sa lase loc pentru modernizari ulterioare.
 
Vizibilitate si conectivitate
Intretinerea si interventiile vor fi mai eficiente. Oferind protectie vizibila pentru o intretinere mai usoara, noul sistem Acti9 iC40 include caracteristici precum VisiTrip, un indicator de semnalare a defectiunilor pentru o remediere rapida la fata locului si VisiSafe, o banda verde distincta cu izolatie intarita pentru o intretinere in conditii mai bune de siguranta. Aspectul ingrijit, cablarea ordonata si identificarea rapi-da si simpla a dispozitivelor defecte, atat la fata locului, cat si de la distanta, contribuie la o protectie vizibila.
Sistemul Acti9 iC40 de la Schneider Electric este un element cheie al arhitecturii EcoStruxur™ Power. Solutia conectata valorifica tehnologiile EcoStruxure pentru a furniza operatorilor si proprietarilor aplicatii, analize si servicii care le ofera control asupra proceselor. Senzorii wireless PowerTag moni-torizeaza consumul de energie in timp real, astfel incat operatorii sa poata supraveghea toate sarci-nile, indiferent de dimensiunea cladirii, iar EcoStruxure Facility Expert furnizeaza notificari inteligente, de la distanta, pentru o gestionare imbunatatita a mentenantei preventive.
Luand in considerare expertiza Schneider Electric obtinuta in urma proiectarii a cinci generatii de sisteme modulare de distributie finala de joasa tensiune, reinnoim acum gama noastra deja populara Clario iDPN cu noul Acti9 iC40, un sistem proiectat in deplina concordanta cu sistemul global Acti9, pentru a oferi inovatii pentru instalatiile de distributie finala. Sistemul Acti9 iC40 ofera o performanta de neegalat atunci cand vine vorba de simplitatea si viteza instalarii, optimizarea spatiului din tablou, precum si de usurinta intretinerii si modernizarii.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
gamma_2021AUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
hidroplasto
cv water 2021
ERBASU CONSTRUCT
hilti
strabag nivel 1
Acvatot 2019
CELCO 2020
rigips

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
AHK 2018
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere