Agenda Constructiilor
Vineri, 19 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Actualitatea interna - INS: Tendinta de crestere sustinuta a activitatii din constructii, pana in luna august
INS: Tendinta de crestere sustinuta a activitatii din constructii, pana in luna august
Actualitatea interna Publicat de AG&F 28 Iun 2022 10:28
Potrivit estimarilor din luna iunie 2022, in activitatea de constructii se va inregistra, pentru urmatoarele trei luni crestere a volumului productiei (sold conjunctural +19%). Managerii estimeaza crestere moderata a numarului de salariati (sold conjunctural +6%). In ceea ce priveste preturile lucrarilor de constructii se preconizeaza cresterea accentuata a acestora (sold conjunctural +57%).
 
Crestere moderata a volumului productiei
In cadrul anchetei de conjunctura din luna iunie 2022, managerii din industria prelucratoare preconizeaza, pentru urmatoarele trei luni, crestere moderata a volumului productiei (sold conjunctural +9%). Pentru activitatea de fabricare a bauturilor se va inregistra cea mai mare crestere (sold conjunctural +32%). Referitor la numarul de salariati se estimeaza relativa stabilitate, soldul conjunctural fiind de +4% pe total industrie prelucratoare. Pentru preturile produselor industriale se prognozeaza crestere accentuata in urmatoarele trei luni (sold conjunctural +40%).
 
Numarul salariatilor va spori
In sectorul comert cu amanuntul managerii au estimat, pentru urmatoarele trei luni, tendinta de crestere a activitatii economice (sold conjunctural +19%). Volumul comenzilor adresate furnizorilor de marfuri de catre unitatile comerciale va inregistra crestere (sold conjunctural +20%). Angajatorii prognozeaza pentru urmatoarele trei luni, crestere a numarului de salariati (sold conjunctural +20%). Managerii societatilor comerciale estimeaza crestere accentuata a preturilor de vanzare cu amanuntul (sold conjunctural +68%).
 
Evolutia cererii de servicii
Conform estimarilor din luna iunie 2022, cererea de servicii (cifra de afaceri) va cunoaste crestere moderata in urmatoarele trei luni (sold conjunctural +8%). Se estimeaza relativa stabilitate a numarului de salariati (sold conjunctural +4%). Conform opiniei managerilor, preturile de vanzare sau de facturare ale prestatiilor vor avea tendinta de crestere (sold conjunctural +32%).
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
hidroplasto
FRONTALE
viarom
CELCO 2020
Acvatot 2019
rigips
BMI_Icopal
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
Ubitech
strabag nivel 1
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere