Agenda Constructiilor
Marti, 02 Iunie 2020
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - DANYA Cebus si Shikun & Binui isi muta sediile in Hyperion Towers
DANYA Cebus si Shikun & Binui isi muta sediile in Hyperion Towers
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 14 Feb 2020 11:50
Compania de constructii Danya Cebus si dezvoltatorul Shikun & Binui isi muta sediile in cadrul ansamblului de birouri Hyperion Towers, situat pe Bd. Pipera. Cele doua firme au inchiriat 700 mp de spatii in prima cladie a complexului, ce a fost renovata anul trecut, in urma unei investitii de 7 milioane de euro.
Investitia TC Capital in modernizarea Hyperion Towers este programata sa continue pana la sfarsitul acestui an, cu a doua cladire a ansamblului de birouri, care va mai atrage o investitie de 7 milioane de euro din partea proprietarului.
Compania de consultanta CEE Estate a consiliat TC Capital in procesul de negociere si semnare a ambelor acorduri.
"Consideram ca cererea pentru spatii de birouri in aceasta zona va continua sa creasca in perioada urmatoare, tinand cont ca Pipera este una dintre zonele cu dezvoltarea cea mai rapida din Bucuresti", a declarat Ali Çapa, CEO al TC Capital.
Hyperion Towers este un proiect de spatii de birou detinut de TC Capital, o companie de investitii si dezvoltare imobiliara situata in Romania si condusa de Ali Çapa. Ansamblul cuprinde doua cladiri cu o suprafata inchiriabila cumulata de 40.000 mp de spatii de birouri de clasa A si o parcare subterana generoasa. In acest moment, 50% din cladirea A este inchiriata sau vanduta.
La finalul lui 2019, TC Capital a lansat un nou model investitional pe piata spatiilor de birouri din Bucuresti, Hyperion Towers, devenind primul mare proiect de spatii de birouri de clasa A care va fi vandut in suprafete mici, incepand de la 200 mp. Potrivit reprezentantilor TC Capital, noul model a generat deja un interes ridicat la nivelul pietei, iar in prezent sunt in derulare negocieri cu mai multe companii.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ALLBIMTeraSteelACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere