Agenda Constructiilor
Vineri, 04 Decembrie 2020
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - SONAE SIERRA: Certificare SGS privind igiena in centrele comerciale proprii
SONAE SIERRA: Certificare SGS privind igiena in centrele comerciale proprii
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 01 Iul 2020 11:27
Pentru a asigura sanatatea si siguranta vizitatorilor, chiriasilor, furnizorilor si a angajatilor in centrele comerciale administrate de Sonae Sierra, compania a decis sa verifice si sa certifice procesele curente de igiena si curatenie in parteneriat cu SGS, liderul mondial in domeniul inspectiei, verificarii, testarii si certificarii. Evaluarile vizeaza toate centrele comerciale detinute de Sonae Sierra, inclusiv ParkLake Plaza, din Bucuresti.
Dupa ce au fost verificate, centrele comerciale administrate de Sonae Sierra au fost certificate cu Standardul de Evaluare SGS pentru Igiena si Dezinfectare. Acest lucru confirma respectarea stricta a protocoalelor si reglementarilor de ultima generatie aplicabile, asigurand grupurile interesate de angajamentul Sonae Sierra referitor la siguranta si preventie.
"Prin parcurgerea acestui proces riguros, Sonae Sierra si-a imbunatatit protocoalele curente de igiena si curatenie pentru gestionarea si atenuarea riscurilor generate de Covid-19 si ofera o siguranta sporita vizitatorilor, chiriasilor, furnizorilor si angajatilor din intreaga lume. Masurile specifice care au fost implementate includ cresterea frecventei operatiunilor de curatenie, formarea si specializarea imbunatatita a personalului de curatenie, masuri de distantare sociala, igienizarea si dezinfectarea corecta in toate centrele comerciale la nivel global", spun reprezentantii dezvoltatorului portughez.
De asemenea, aceasta verificare include o serie de teste cu adenozin trifosfat (ATP) efectuate in fiecare centru comercial pentru a evalua eficienta operatiunilor de curatenie. Aceasta testare este facuta de SGS in urma unei monitorizari care vine in completarea masurilor de siguranta adoptate, cum ar fi instalarea dispozitivelor cu gel dezinfectant in mai multe locatii, montarea echipamentului automat de dezinfectare a balustradei pe scarile rulante ale centrelor comerciale si sporirea procedurilor de curatare a sistemelor de ventilatie si climatizare.
"Intrucat siguranta si sanatatea vizitatorilor, chiriasilor, furnizorilor si angajatilor centrelor comerciale administrate de Sonae Sierra este o prioritate pentru noi, trebuie sa ne asiguram ca protocoalele de igiena respecta cele mai inalte standarde. Acesta este motivul pentru care am ales sa colaboram cu experti. Prin aceasta initiativa, Sonae Sierra isi reafirma angajamentul pe termen lung fata de grupurile interesate si atitudinea sa proactiva in gestionarea noilor provocari cu care se confrunta sectorul imobiliar", explica João Correia de Sampaio, Executive Director of Property Management and Leasing Sonae Sierra.
Procesul de verificare SGS a inclus validarea si recomandarile privind procedurile de redeschidere a centrelor comerciale Sonae Sierra si o vizita de evaluare pentru a se asigura ca acestea sunt implementate corect la fata locului. De asemenea, a inclus analiza de esantionare a zonelor si a suprafetelor care sunt atinse in mod frecvent, in vederea validarii eficacitatii operatiunilor de curatenie.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

COVID-19elmas_1octALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
hilti
rigips
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere