Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - OAR anunta Festivitatea de Premiere a Anualei de Arhitectura Bucuresti 2020
OAR anunta Festivitatea de Premiere a Anualei de Arhitectura Bucuresti 2020
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 04 Nov 2020 11:27
Ordinul Arhitectilor din Romania, Filiala Bucuresti, are bucuria de a anunta Festivitatea de Premiere a Anualei de Arhitectura Bucuresti 2020, editia a XVIII-a, prin care sunt onorate cele mai bune lucrari de arhitectura realizate in Bucuresti si in tara in aceasta perioada.
Proiectele sunt premiate, alaturi de O.A.R. Bucuresti, de Uniunea Arhitectilor din Romania (U.A.R.), Registrul Urbanistilor din Romania (R.U.R.), Asociatia Societatilor de Arhitectura din Romania (A.S.A.R.) si Universitatea de Arhitectura si Urbanism ”Ion Mincu” Bucuresti (U.A.U.I.M.).
Anul acesta sunt prezente in Anuala 400 de proiecte apartinand unor programe diferite de arhitectura: locuinte, corporate, retail, office, patrimoniu, amenajari de interior. Alaturi de expozitia de proiecte, in cadrul Anualei, prezentam expozitia cu 88 proiecte de arhitectura ale Bucurestiului istoric, antebelic, din arhiva Bibliotecii Nationale, materiale cu totul inedite.
Evenimentul se desfasoara printr-o dezbatere care are loc joi 05 noiembrie 2020, intre orele 18:30 – 20:30, la Biblioteca Nationala a Romaniei, dezbatere transmisa in mediul online la aceeasi ora. Precizam ca datorita restrictiilor Covid, participarea publicului nu este permisa, accesul in expozitie fiind interzis.
La dezbatere sunt invitati reprezentanti ai principalelor organizatii profesionale si academice din mediul de arhitectura, constructii si de antreprenoriat, cu respectarea normelor de siguranta pandemica.
Tema dezbaterii este tema curatoriala a Anualei: “Never Waste a Good Crisis” avand ca idee principala oportunitati in antreprenoriatul pe timp de criza, cum reusim sa ne dezvoltam sustenabil in aceste momente dificile dar si cum orasul poate evolua, se poate transforma, pentru a raspunde mai bine unor schimbari cu totul noi.
Evenimentul este transmis online.
Cu aceasta ocazie vom lansa oficial primul program de trasee turistice pentru arhitectura contemporana din Bucuresti si din Romania: "Explore Bucharest", program prin care vom oferi publicului autohton dar si din strainatate, trasee urbane pe bicicleta pentru promovarea celor mai bune constructii realizate in Bucurestiul contemporan.
In cadrul expozitiei principale a Anualei si a arhivei Bibliotecii Nationale, sunt prezente cateva din actiunile OAR Bucuresti realizate in acest an dificil: primul concurs de solutii pentru arhitectura dedicata familiilor vulnerabile din Romania, "Acasa pentru Umanitate", realizat impreuna cu Habitat for Humanity Romania, primul concurs de solutii organizat in Bucuresti pentru amenajarea Cheiului Dambovitei, "Reclaiming the River", Agenda Urbana Bucuresti - 10 teme pentru Bucuresti, Glosarul de Termeni in Constructii.
Multumim pentru sprijin partenerilor nostri: Timbrul de Arhitectura, Wienerberger, Delta Studio, Alumil, Greentek, AllBim Net, Vinarium.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
CDS
rigips
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
FRONTALE
noark
concelex
Acvatot 2019
strabag nivel 1
MAKITA
quadratum
Ubitech
viarom

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ef-de-n
econet
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander