Agenda Constructiilor
Luni, 15 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - TECON, POPP & Asociatii si alte 3 firme vor proiecta noul stadion „Nicolae Dobrin”
TECON, POPP & Asociatii si alte 3 firme vor proiecta noul stadion „Nicolae Dobrin”
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 09 Aug 2021 08:13
S-a semnat contractul de proiectare pentru noul stadion „Nicolae Dobrin”. Castigatorul licitatiei privind proiectarea noului stadion este Asocierea S.C. Tecon S.R.L. (Ofertant lider) - S.C. POPP & ASOCIATII S.R.L. (Ofertant) - S.C. Sam Proiect Grup S.R.L. (Subcontractant) - S.C. MC General Construct Engineering S.R.L. (Subcontractant) S.C. BB&ASOCIATII DESIGN SRL (Subcontractant).
Echipa de proiectare care va realiza studiul de fezabilitate pentru viitorul stadion „Nicolae Dobrin” din Pitesti va fi coordonata de arhitectii de la Tecon in calitate de proiectant general si de inginerii de structura de la Popp si Asociatii. Echipa este alcatuita din specialisti, arhitecti, ingineri de rezistenta si de instalatii cu experienta in realizarea proiectelor complexe pentru infrastructuri sportive, fiind implicati in realizarea studiilor de fezabilitate si a proiectelor ce au fost implementate la stadioanele „Lia Manoliu”, Steaua, Rapid, „Ilie Oana”, precum si la un numar important de sali de sport si bazine de inot in Romania.
Municipalitatea pitesteana isi propune o abordare holistica asupra amplasamentului din Trivale, pentru a deschide prin acest proiect o noua zona de dezvoltare in oras, care sa acomodeze, intr-un concept de mixed-use, functiuni sportive complementare - stadion si baza de antrenament pentru fotbal, dar si baza pentru atletism de inalta performanta, hoteluri, dotari comerciale, sportive si de recreere pentru publicul larg si spatii de parcare ce vor deservi intregul amplasament .
Valoarea contractului de proiectare este de 375.942,30 lei fara TVA si se finanteaza din bugetul local.
Obiectivul de investitii „Construire stadion <<Nicolae Dobrin>>, municipiul Pitesti” este cuprins pe lista sinteza a Companiei Nationale de Investitii. Va fi al doilea mare proiect CNI, dupa Sala Polivalenta!
Stadionul „Nicolae Dobrin” va fi un stadion de categoria UEFA 4, pe care se vor putea desfasura inclusiv meciuri internationale (Champions League, Europa League, Campionatele Europene) avand o capacitate de 15.000 de spectatori (tematica de culori alb-violet), suprafata terenului de joc mixta (hybrid grass) si sistem de iluminare a fatadei prin tehnologie LED care sa permita iluminarea arhitectonica a stadionului in culorile echipei gazda, un muzeu al clubului cu spatiu pentru trofee si un magazin de prezentare al FC Arges de 175 de mp. Printre dotari se vor regasi: sala de forta de minimum 500 mp, doua sali pentru sauna, sala de recuperare, cabinet medical, cabinet antidoping, tribune cu locuri individuale structurate pe sectoare si inele, locuri pentru spectatorii cu handicap locomotor si insotitorii acestora, foaier de primire cu garderobe si puncte comerciale, sala de antrenament multifunctionala, spatii dedicate mass-media, loje destinate VIP, spatii de alimentatie publica, sali de conferinta, birouri etc., transmite primaria Pitesti.
 
VideoConfAC-iulALLBIMTERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
leviatan
hidroplasto
leviatan
strabag nivel 1
Ubitech
BMI_Icopal
hilti
FRONTALE
MAKITA
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere