Agenda Constructiilor
Duminica, 10 Decembrie 2023
Liebher
Home - CONSTRUCTII & INSTALATII - Analiza importurilor de masini de slefuit/polizat in trimestrul I 2010

Analiza importurilor de masini de slefuit/polizat in trimestrul I 2010
Analiza importurilor de masini de slefuit/polizat in trimestrul I 2010
PDF, 6 pagini A4
Pret: 39 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: SCULE ELECTRICE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 08 iul 2010
Sumar: click aici
MASINI DE SLEFUIT/POLIZAT: Crestere de aproape 9% a importului in trimestrul I 2010
Potrivit datelor puse la dispozitie de specialistii Institutului National de Statistica (INS), in primele trei luni ale anului in curs importurile de masini de polizat/slefuit (sortimente de tip unghiular, de slefuire cu banda, rindele etc.) au inregistrat un trend ascendent, inversand tendinta specifica anului trecut. Astfel, valoarea acestora a insumat… milioane de euro (aproape… unitati), in crestere cu 8,86% fata de cele… milioane de euro (… unitati) consemnate in perioada similara din 2009. Practic, dupa ce a avut loc cel mai pronuntat declin - atat din punct de vedere cantitativ, cat si valoric – dintre toate segmentele analizate ale pietei de scule electrice, primul trimestru a.c. a marcat o evolutie optima. Topul importatorilor nu s-a modificat in mod fundamental, firmele din Germania si cele din China continuand sa fie lideri si contribuind impreuna la livrarile totale cu 59% (cote de 37% si 22%). Pe pozitia a treia, cu 15% din importuri, se situeaza furnizorii din Austria, urmati de cei din Belgia (12%). In schimb, nivelul utilizarii masinilor de polizat/slefuit provenite din alte tari europene este mai putin important, Ungaria avand o contributie de 5%, in timp ce alte surse de provenienta detin o cota de 9%.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Analiza statistica a datelor referitoare la importul de masini de slefuit/polizat (in primul trimestru din 2010) include informatii de baza in vederea conturarii precise a evolutiei anuale din domeniu. Materialul cuprinde tendinte, prognoze si comentarii referitoare la situatia pietei importatorilor si la perspectivele acesteia pe termen scurt/mediu. De asemenea, sunt disponibile diagrame relevante cu privire la principalele tari exportatoare de masini de slefuit/polizat, dar se analizeaza si aspecte referitoare la livrarile de scule electrice, in general. Structura importurilor si valoarea acestora, precum si informatiile inglobate in tabelul intitulat "Importuri de masini de slefuit/polizat 2007-2010", respectiv evolutia pretului mediu de import constituie elemente relevante pentru a estima nivelul actual al pietei nationale de profil, care se confrunta cu efectele recesiunii. De asemenea, este disponibila o analiza a datelor referitoare la exportul de masini de slefuit/polizat, acest domeniu de activitate fiind evaluat in functie de comenzile efectuate de principalii parteneri externi, valoarea/cantitatea echipamentelor livrate in strainatate etc. Pe baza analizei statistice elaborate de departamentul specializat al revistei Agenda Constructiilor (ce include, ca noutate, diagrama referitoare la dinamica trimestriala a importurilor de scule electrice) se pot contura noi strategii de afaceri, care sa tina cont de exigentele actuale ale clientilor.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza statistica a importurilor de masini de slefuit/polizat va fi disponibila in curand. Pentru o documentare suplimentara, puteti consulta colectia revistei Agenda Constructiilor (nr. 1-79) si analizele statistice la importurile de materiale pentru finisare, disponibile trimestrial.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
hiltiALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
viarom
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
MAKITA
rigips
strabag nivel 1
Acvatot 2019
leviatan
FRONTALE
leviatan
Ubitech
BALTIC
grundfos
ERBASU CONSTRUCT
CDS
noark

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
BA 2023
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu