Agenda Constructiilor
Vineri, 27 Ianuarie 2023
Abonare reviste
Home - ANALIZA - Analiza pietei de software, sigilanti si accesorii pe anul 2014

Analiza pietei de software, sigilanti si accesorii pe anul 2014
Analiza pietei de software, sigilanti si accesorii pe anul 2014
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 03 oct 2014
Sumar: click aici
Furnizorii de software, sigilanti si accesorii se repozitioneaza pe piata
In numai sase ani de criza economica si recesiune prelungita, segmentele de software, materiale de etansare (sigilanti) si accesorii pentru tamplarie au devenit, din domenii cu o rentabilitate peste medie si relativ usor de evaluat, segmente in care fluctuatia cererii, neincasarea creantelor si reorientarea rapida a clientilor spre alti furnizori constituie actualmente o stare de „normalitate”. La fel ca anul trecut, trendurile ce guverneaza aceste piete raman, in general, complet diferite - si/sau chiar diametral opuse - singura caracteristica predominanta si relativ unitara fiind, dupa cum se mentiona intr-o analiza anterioara, aceea de oligopol, datorat, pe de-o parte, numarului relativ redus de companii specializate cu activitate in tara noastra si, pe de alta parte, existentei doar a catorva firme care isi permit sa aiba o pozitie dominanta colectiva. Un factor benefic comun celor trei domenii analizate este acela ca, in 2013, tot mai multe firme din industria de ferestre s-au orientat puternic spre export, ceea ce a impulsionat intrucatva si vanzarile companiilor ce furnizeaza produse sau servicii pentru aplicatii punctuale. In cazul sectorului de software, dimensiunea bugetelor pentru investitii alocate, in acest sens, de producatorii de tamplarie si/sau furnizorii de sisteme reprezinta cea mai importanta premisa necesara dezvoltarii afacerii, iar o veste imbucuratoare este aceea ca noul program operational, finantat din fonduri europene, ce permite achizitia si instalarea unor aplicatii specifice va beneficia de un buget cumulat de 700 milioane de euro in intervalul de programare 2014 - 2020. La accesorii si organe de asamblare ramane important gradul de informare specific fabricantilor de ferestre, care - in opinia specialistilor din bransa - au inceput sa constientizeze importanta utilizarii unor produse calitative, mai cu seama ca urmare a cerintelor explicite, exprimate de partenerii din strainatate. In ceea ce priveste materialele de etansare, tot mai multi operatori specializati decid sa se orienteze si spre alte categorii de beneficiari, mai solvabili si care prezinta un grad mai mic de risc in ceea ce priveste incidentele de plata, aceasta realitate fiind, de altfel, confirmata de actuala structura a vanzarilor.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Abitare CG, Novobond, Penosil Romania, Pro Invest, Soudal, Temad Co, Klaes Romania, Alumni, GMVA, Orbansoft, Window & Facade Technologies, Bau Handler, Bendkopp, Interplast Rom, Bilama, Ferovali, Romtera Product, Stromtech, Sunny Plast, Team Consult, Textor Industrial Project, VBH Romcom, Wurth Romania si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de software si accesorii pentru tamplarie termoizolanta va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2015.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
MESENBURGALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLASTman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
hilti
viarom
leviatan
FRONTALE
BALTIC
rigips
strabag nivel 1
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
BMI_Icopal
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023