Agenda Constructiilor
Miercuri, 01 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - ANALIZA - Analiza pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam pe anul 2015

Analiza pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam pe anul 2015
Analiza pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam pe anul 2015
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 03 aug 2015
Sumar: click aici
Sectorul de utilaje a inceput sa se redreseze treptat
La o analiza succinta a pietei de tamplarie termoizolanta, rezulta cu un grad acceptabil de certitudine faptul ca domeniul cel mai afectat de recesiune a fost cel al comercializarii de utilaje destinate procesarii ansamblurilor de ferestre/usi, industriei sticlei si prelucrarii lemnului. O asemenea situatie era, de altfel, anticipata inca de la declansarea crizei economice, deoarece investitiile companiilor s-au diminuat drastic si imediat, ca urmare a inaspririi conditiilor de creditare si a scaderii fluxurilor de numerar ce ar fi facut posibila achizitia de echipamente din resurse proprii. Ulterior, diversele probleme privind absorbtia de fonduri europene si acordarea ajutoarelor de minimis, pe baza carora se poate efectua si (re)tehnologizarea firmelor din bransa de ferestre, au dus la aparitia unor dificultati ce au intarziat procesul de recuperare din sector. Totusi, in ultimul timp, cresterea investitiilor efectuate in economia nationala, a pietei de constructii (cu segmentele sale conexe), precum si majorarea gradului de absorbtie a fondurilor UE determina o revenire graduala a livrarilor de echipamente. In noile conditii relativ favorabile, cele mai semnificative societati specializate au reusit sa se adapteze la realitatile pietei, mai ales ca, in anii anteriori, majoritatea firmelor cu o solvabilitate precara si-au restructurat activitatea ori s-au reorientat spre alte afaceri care ofera conditii mai bune in ceea ce priveste profitabilitatea, astfel incat, actualmente, oferta s-a polarizat intr-o oarecare masura.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Urban C&O, Rotox Rom, Alumni, Berchtold Utilaje, Ecomac Biz, Elumatec, Fom Romania, Palisander, Wintec si altele. De asemenea, sunt prezentate si cele mai recente estimari ale unor asociatii internationale de profil, cum ar fi VDMA si AEM, precum si cateva aspecte referitoare la evolutia pietei mondiale de echipamente specifice.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de utilaje pentru fabricarea de tamplarie/geam va fi disponibila in trimestrul al treilea din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
VideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIMman and machineMESENBURG
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
hilti
BMI_Icopal
MAKITA
BALTIC
Acvatot 2019
viarom
leviatan
leviatan
CELCO 2020
rigips
Ubitech
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023