Agenda Constructiilor
Duminica, 17 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Alfa Software anunta afaceri in crestere cu 10% in 2020, pana la 2,2 milioane euro
Alfa Software anunta afaceri in crestere cu 10% in 2020, pana la 2,2 milioane euro
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 16 Nov 2020 06:30
Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamica ascensiune pe piata din Transilvania, anunta afaceri cu 10% in crestere in 2020, ajungand la afaceri de 2,2 mil. euro. In ultimele luni, echipa Alfa Software si-a mutat birourile in mediul online si a lucrat pentru implementarea a peste 30 de proiecte a caror valoare depaseste 1 mil. euro.
Odata cu cresterea business-ului pe cele 3 verticale principale: constructii, productie si reciclare, compania isi consolideaza pozitia favorabila pe piata de ERP din Romania. In acest sens, cele mai importante obiective pe anul in curs si pentru anul viitor sunt implementarea de module noi, Management Documente, facilitati noi pe tehnologia revolutionara HTML5 pentru optimizarea proceselor economice, integrare cu IOT, sistemul bancar si E-commerce.
„Noi eficientizam companiile romanesti prin digitalizare si oferim un instrument esential de suport pentru organizatiile care isi doresc sa fie competitive si rentabile pe piata. Suntem o echipa de programatori care inoveaza constant pentru a construi instrumente eficiente pentru performanta in business. In aceasta perioada, mediul de afaceri este marcat de incertitudini si de schimbari, iar transformarea digitala a devenit vitala pentru aproape toate companiile. Chiar daca sistemele de business exista de foarte mult timp, anul acesta mizam pe maximizarea rezultatelor prin aplicarea corecta si constanta a ERP-urilor, deoarece acesta reprezinta un sistem de baza pe calea spre transformarea digitala,” a declarat Cristian Gabriel Pavel, Director General Alfa Software.
Alfa Software, una dintre primele companii romanesti producatoare de ERP, a intrat in al 24-lea an de activitate. In perioada urmatoare, focusul principal al companiei va fi pus pe dezvoltarea verticalelor de business din portofoliu, dezvoltarea de produse, precum si pe investitii in directia dezvoltarii echipei de programare si implementare din Cluj-Napoca.
„Incepand din martie 2020, intreaga echipa Alfa Software isi desfasoara activitatea de acasa in sistem remote work. Abilitatea de a livra rezultate exceptionale catre partenerii nostri in aceste conditii a facut ca toate liniile noastre de business sa continue sa creasca in aceasta perioada,” a adaugat Cristian Gabriel Pavel, Director General Alfa Software.
Echipa din Cluj-Napoca care este dedicata proiectelor dezvoltate in principal pentru clientii din zona Transilvania, este formata din peste 30 de angajati, Alfa Software dorind ca pana la finalul anului sa atraga noi oameni pasionati de dezvoltarea de solutii integrate de business.
Alfa Software este producatorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System), , care functioneaza online, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tableta, telefon cu IOS sau Android). Solutia ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau productive.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulelmas_1octAUTODESKCOVID-19ALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
hilti
strabag nivel 1
rigips
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
ef-de-n
AHK 2018
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere