Agenda Constructiilor
Sambata, 24 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - BITSoftware sprijina munca la distanta cu instrumente pentru colaborare online
BITSoftware sprijina munca la distanta cu instrumente pentru colaborare online
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 25 Mar 2020 12:24
Traversam o perioada atat de complicata, care ne forteaza sa ne reinventam ca sa putem sa ne continuam activitatea de oriunde am fi. Ultimele saptamani ne-au aratat ca solutiile software in cloud, precum si solutiile de comunicare online ne ajuta sa ne desfasuram activitatea in continuare, chiar si de acasa, daca este nevoie.
Nevoia de comunicare. Instrumente de colaborare online.
Faptul ca ne desfasuram activitatea de la distanta, nu inseamna ca partea de comunicare, atat in interiorul echipelor, cat si cu partenerii de business, are de suferit. Solutiile pe care BITSoftware le ofera, acopera intreaga arie de nevoi pentru companiile ai caror angajati isi desfasoara activitatea de acasa.
G Suite - Email, video conferinte, documente si multe altele. G Suite este o suita de aplicatii cloud de la Google, care va ajuta sa va conectati in echipa, sa lucrati colaborativ de oriunde, de pe orice dispozitiv. Este simplu de utilizat si gestionat, va permite sa lucrati mai inteligent si sa va concentrati pe ceea ce conteaza cu adevarat.
Amazon Chime - va permite sa comunicati de la distanta cu cele mai potrivite optiuni pentru afacerea dvs. Puteti alege intre video-conferinte, chat si apeluri telefonice prin internet.
Amazon Connect - centru de contact omnichannel in cloud, va permite sa gestionati relatia cu clientii sau agentii la costuri reduse. Amazon Connect include un set de instrumente pentru rutarea apelurilor, analize istorice in timp real si instrumente facile de gestionare a unui call center. Configurarea centrului de contact (call center) se poate face in doar cateva minute, fara a fi nevoie de echipamente hardware si poate fi folosit pentru a raspunde tuturor solicitarilor.
Gestionarea afacerii de la distanta. Cloud ERP & CRM
Cu ajutorul solutiilor in cloud care deja sunt consacrate, va puteti gestiona afacerea de la distanta. Toate sunt solutii deschise si se pot integra cu alte aplicatii folosite deja in compania dumneavoastra. Se utilizeaza pe baza de abonament anual, fara a fi nevoie de infrastructura hardware dedicata. Actualizarea versiunilor se face automat de BITSoftware si va puteti concentra pe desfasurarea in continuare a activitatii firmei.
SocrateERP - o solutie moderna, in cloud, marca BITSoftware, care include functionalitati complete de gestiune economica si raportare, pentru firme care activeaza in diferite domenii. O platforma deschisa construita pe o arhitectura care permite extinderea cu usurinta a aplicatiei pentru nevoi specifice si integrari cu alte softuri, echipamente si dispozitive, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor specifice ale organizatiilor.
SocrateCRM - solutie in cloud, care permite utilizatorilor sa beneficieze de informatiile de care au nevoie zilnic de la gestiunea oportunitatilor, a campaniilor de marketing, rapoarte de analiza a profitabilitatii clientilor, gestiunea serviciilor sau definirea si operarea serviciilor. Informatiile utile sunt centralizate intr-un singur loc si astfel compania isi eficientizeaza vanzarile, marketingul si suportul oferit clientilor.
FluxVision WMS - asigura flexibilitate, viteza si precizie in depozit! FluxVision WMS este o componenta cheie in managementul eficient al depozitelor si in optimizarea stocurilor. Aceasta optimizeaza toate operatiunile care au loc in depozit, de la receptie si pana la livrare.
Gestionati depozitul de la distanta si transformati toate operatiunile din depozit in operatiuni simple, intuitive si fara hartii, bazat pe identificarea prin citirea codurilor de bare.
Migrarea aplicatiilor existente in cloud
Prin migrarea aplicatiilor existente in cloud, eliminati timpii in care solutiile dumneavoastra nu sunt functionale, optimizati costurile, reducand sau eliminand cheltuielile asociate achizitionarii si intretinerii hardware-ului.
Prin parteneriatul tehnologic cu Amazon (Amazon Web Services), inceput in 2012, echipa noastra detine o vasta experienta tehnica pentru setarea mediului, dimensionarea corecta a infrastructurii cloud pentru functionarea optima a aplicatiilor Cloud. Ca si consultant de servicii cloud, suntem aici pentru a va ajuta cu migrarea aplicatiilor/bazelor de date in cloud, astfel incat sa va puteti concentra nestingheriti asupra afacerii.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
elmas_1octAUTODESKVideoConfAC-iulALLBIMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
rigips
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
strabag nivel 1
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere