Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - INNOCONSTRUCT 2024 are loc pe 29-30 mai la noul centru de conferinte de la UTCB
INNOCONSTRUCT 2024 are loc pe 29-30 mai la noul centru de conferinte de la UTCB
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 20 Mai 2024 09:55
Clusterul TEC - Technology Enabled Construction- va invita in perioada 29-30 mai la noul centru de conferinte al UTCB, la cea mai importanta conferinta internationala organizata in Romania privind inovarea si digitalizarea in constructii, INNOCONSTRUCT, aflata la cea de-a patra editie.  Aceasta editie este organizata cu sprijinul Constructii Erbasu si Leviatan Group.
Conferinta reuneste peste 300 de antreprenori, directori si experti din firmele de proiectare, instalatii si constructii, precum si din firme de tehnologie relevante pentru industria constructiilor, atat din Romania, cat si din alte tari, in special membre UE. Totodata vom avea alaturi si antreprenori din domenii conexe, precum si parteneri sociali si o serie de organizatii asociative relevante, dar si reprezentanti din administratia publica. Programul conferintei acopera subiecte diverse de interes pentru industrie, cu accent pe digitalizare, inovare, problema resursei umane, BIM si eficienta energetica. 
Participantii isi vor putea crea propria agenda  prin intermediul platformei conferintei, alegand dintr-o serie de 16 evenimente complexe de tip micro-conferinte, workshopuri, hackathon, mese rotunde. De asemenea isi vor putea programa, in cadrul conferintei,  intalniri 1 la 1 cu persoane de interes pentru companiile lor, din lista participantilor pusa la dispozitie pe platforma.
In premiera la noi in tara, in cadrul unui eveniment de gen, toti participantii isi vor putea promova companiile, proiectele sau vor putea cauta activ parteneri, prin intermediul functiei de marketplace din platforma conferintei b2match. 
Agenda poate fi consultata aici.
Bilete disponibile  aici.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie la Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numarul de telefon 0747680362.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
concelex
viarom
CDS
siniat
leviatan
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
ness project
EDIT-Structural
rigips
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
noark
strabag nivel 1
Ubitech
theda mar

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
top 500
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander