Agenda Constructiilor
Luni, 25 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SAS ofera gratuit o platforma de analiza a impactului Covid-19 la nivel mondial
SAS ofera gratuit o platforma de analiza a impactului Covid-19 la nivel mondial
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 06 Mai 2020 11:56
SAS, lider global in analytics, a lansat COVID-19 Data Analytics Resource Hub, o platforma de resurse gratuite, menita sa ajute companiile si populatia sa lupte impotriva noului coronavirus. Platforma are la baza cele mai inovative tehnologii de analiza avansata de date ale SAS.
SAS COVID-19 Data Analytics Resource Hub ofera numeroase resurse si instrumente gratuite bazate pe analytics pentru a combate pandemia in trei etape: Reactie, Revenire si Reinventare. Utilizatorii platformei pot monitoriza cele mai recente statistici globale si pot accesa date in timp real despre Covid-19 si solutii de analiza avansata pentru a descoperi tendinte si informatii noi.
Informatiile in timp real despre Covid-19 sunt disponibile gratuit si pot fi vizualizate prin intermediul Coronavirus Dashboard Report, un instrument puternic de vizualizare, care utilizeaza capabilitatile SAS de Visual Analytics si platforma SAS Viya. Utilizatorii au posibilitatea de a transforma cele mai recente statistici in grafice si diagrame interactive, reusind sa identifice locatia, statusul si nivelul de raspandire a virusului oriunde pe glob.
Dashboard-ul SAS va fi prezentat utilizatorilor romani in cadrul unui eveniment virtual ce va avea loc joi, 7 mai, participarea fiind gratuita. Gazda webinarului va fi Dorian Hodorogea, Analytics Customer Advisory for Greece and Eastern Europe in cadrul SAS, care va dezbate alaturi de invitatul special, Radu Soviani, jurnalist independent si comentator financiar, cu o experienta de 20 de ani in mass-media economica din Romania subiecte precum:
- Cum sunt afectate companiile, consumatorii si economia romaneasca de criza emergenta
- Care sunt cele mai mari provocari si cele mai bune solutii pentru a depasi aceasta situatie
- Avantajele utilizarii instrumentelor de vizualizare si analiza in scopul intelegerii datelor disponibile la nivel mondial in contextul Covid-19
- Folosind date de tipul geo-locatie, analize si vizualizari interactive, usor de customizat, precum si filtre, pentru a putea analiza si intelege evolutia si raspandirea la nivel global a Covid-19
- Cum poate fi folosit SAS Dashboard for Covid-19 de catre compania si consumatorii dvs
Pentru cei care isi doresc sa aprofundeze analiza informatiilor despre Covid-19, noul SAS Data Discovery Environment ofera acces gratuit timp de 30 de zile pentru platforma SAS Viya. Utilizatorii pot accesa dashboard-uri si rapoarte detaliate, dar si date despre Covid-19 consolidate din surse precum Organizatia Mondiala a Sanatatii si diferite consilii nationale de sanatate la nivel mondial. Aplicatia permite crearea de modele predictive solide, previziuni si rapoarte, prin intermediul unor capabilitati precum machine learning, data mining, optimization si model management.
SAS COVID-19 Data Analytics Resource Hub reuneste profesionisti analytics din intreaga lume pentru a explora si colabora in vederea combaterii pandemiei si ofera utilizatorilor numeroase informatii, articole si initiative demarate de SAS in lupta impotriva Covid-19.
Studiile de caz disponibile pe platforma ofera utilizatorilor o imagine de ansamblu asupra modului in care clientii si partenerii SAS utilizeaza solutiile de analytics pentru a vizualiza, previziona si pentru a lua decizii informate, care vor ajuta la crearea unui prezent mai sigur si a unui viitor fara Covid-19. Spre exemplu, centrul medical din Cleveland foloseste modele predictive pentru a ajuta spitalele sa planifice nevoile curente si viitoare de echipamente si medicamente, iar Institutul Robert Koch utilizeaza platforma de previzionare, implementata in doar cateva zile, pentru a monitoriza si optimiza resursele indispensabile precum ventilatoarele si paturile de terapie intensiva.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLPLANelmas_1octVideoConfAC-iulCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hidroplasto
Acvatot 2019
strabag nivel 1
hilti
rigips
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere