Agenda Constructiilor
Sambata, 23 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Schneider anunta noul UPS trifazat Galaxy VS cu module de baterii inteligente
Schneider anunta noul UPS trifazat Galaxy VS cu module de baterii inteligente
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 11 Mar 2020 15:22
Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului energiei si in automatizare, a prezentat prima versiune a echipamentului de tip UPS Galaxy VS trifazat, cu module de baterii interne inteligente. Galaxy VS este un UPS trifazat extrem de eficient, modular, usor de instalat, conceput pentru a satisface cerintele de securitate in electroalimentare din mediile IT, comerciale si industriale.
Noul Galaxy VS 10-50 kW cu module de baterii interne inteligente, imbunatateste disponibilitatea echipamentului, oferind flexibilitate sporita in configurarea bateriilor si monitorizarea acestora. Bateriile sunt dispuse sub forma de siruri redundante si dispun de o functie de auto-configurare. De ase-menea, acest nou model reduce riscurile, asigurandu-se ca sarcinile critice sunt intotdeauna protejate cu perioade de autonomie previzibile si redundanta pentru baterii. Are o amprenta compacta, optimi-zata prin integrarea bateriilor in unitatea UPS, ceea ce il face ideal pentru cerintele unice de tip EDGE sau pentru infrastructurile critice.
Galaxy VS cu module interne de baterii este disponibil la nivel mondial, cu exceptia Chinei si Japoniei. In functie de cerintele de putere si timpul de functionare, exista doua optiuni ale unitatii, oferind 10-50 kW (400V), 10-25 kW (208V) si 20-50 kW (480V). Serviciul de punere in functiune este inclus pentru a garanta performanta, calitatea si siguranta sistemului. Galaxy VS a fost introdus pentru prima data in aprilie 2019 pentru bateriile externe care suporta 20-100 kW (400V/480V) si 10-50 kW (208V).
„Cu eficienta sa impresionanta si modulele interne de baterii inteligente, impreuna cu EcoStruxure Ready, ultimul model Galaxy VS este o alegere inovatoare si flexibila pentru utilizatorii finali, distribuitori, parteneri si integratori din medii diverse, in special aplicatii de tip EDGE si infrastructuri critice”, spune Christopher Thompson, vice president, 3 Phase Line of Business, Schneider Electric. „Prin integrarea functiilor inteligente, precum autoconfigurarea si monitorizarea temperaturii, acest nou Galaxy VS este alegerea optima pentru a obtine o disponibilitate crescuta fara a sacrifica performanta.”
Avantajele suplimentare ale Galaxy VS includ:
- Ocupa un spatiu redus: Designul compact si accesul frontal complet pentru service il fac ideal pentru spatiile inguste.
- Disponibilitate maxima datorita arhitecturii modulare: Componentele critice ale sistemului sunt construite modular pentru un service mai rapid si toleranta la erori.
- Economii de costuri: Are o eficienta de pana la 99% atunci cand este operat in modul brevetat ECOnversion de Schneider Electric, permitandu-le utilizatorilor sa isi recupereze in-vestitia initiala in termen de doi, pana la trei ani, prin economii de energie (in functie de mod-el).
- Timp de functionare sporit si mentenanta simplificata: Componentele critice ale sistemului sunt construite modular pentru un service mai rapid si toleranta la erori. Acest lucru ofera re-dundanta interna la niveluri reduse de incarcare si un timp mult mai scurt pentru reparatii.
- EcoStruxure Ready: Il face usor de gestionat, cu vizibilitate globala asupra performantei si parametrilor echipamentului, asistat de un birou de servicii expert 24x7, folosind software-ul de management de generatie noua, EcoStruxure IT Expert si EcoStruxure Asset Advisor.
- Green Premium certified ofera, din fabricatie, o performanta durabila a afacerii.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulelmas_1octALLPLANAUTODESKCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
hilti
hidroplasto
CELCO 2020
strabag nivel 1
rigips
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere