Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - CONFERINTA digitala Graitec BIM Up se desfasoara intre 8 si 10 octombrie 2019
CONFERINTA digitala Graitec BIM Up se desfasoara intre 8 si 10 octombrie 2019
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 12 Sep 2019 09:45
GRAITEC, dezvoltator international de solutii integrate BIM/CAD in sectorul AEC si Autodesk® Platinum Partner in Europa, Rusia, SUA si Canada, anunta organizarea Conferintei GRAITEC BIM Up, in perioada 8-10 octombrie 2019, care se adreseaza utilizatorilor actuali, dar si celor potentiali. Acest unic eveniment urmareste filozofia GRAITEC de servicii integrate BIM Up: Design - Simulate - Fabricate - Manage.
Conceptul de servicii integrate Graitec BIM Up a fost implementat cu succes si face referire la:
- Implementarea tehnologiilor software BIM
- Servicii de training individual/personalizat
- Project Management BIM
- Implementarea standardelor BIM la nivelul companiei
- Colaborare
Cu aplicatiile suplimentare dezvoltate si create pentru accelerarea productivitatii precum Advance PowerPack for Revit / Advance Steel, Graitec BIM Designers, precum si prin intermediul serviciilor complete de training, clientii GRAITEC au o viziune clara asupra modului de lucru BIM, cu rezultate maxime. Conferinta digitala Graitec BIM Up se va desfasura pe parcursul a trei zile - cu diverse teme si subiecte, avand ca tematica centrala tehnologii de ultima generasie si inovatii BIM. Acesta conferinta este o oportunitate de a descoperi si aprofunda conceptul si practicile BIM.
„Am decis sa sustinem aceasta conferinta digitala dupa succesul inregistrat cu European BIM Tours, pentru a avea ocazia astfel sa ne adresam la cat mai multi utilizatori prin intermediul unui mix de transmisiuni in direct si sesiuni de traininguri inregistrate. Estimam un numar de peste 3.000 de participanti la aceste sesiuni, pentru o mai buna intelegere a procesului integrat BIM: Design - Simulate - Fabricate - Manage.” declara Steve Houlder, COO Graitec
„Graitec isi sustine clientii in procesul de digitalizare a proiectelor, inca de la stadiul de concept-design, pana in etapa de fabricatie si constructie. Conferinta digitala GRAITEC BIM Up este o ocazie fantastica de a ne adresa utilizatorilor nostri si le livra informatii din partea specialistilor nostri. Va invitam sa va inscrieti si sa va alaturati comunitatii GRAITEC BIM Up! declara Manuel Liedot, CEO Graitec.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGhiltiALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
viarom
Acvatot 2019
strabag nivel 1
noark
CDS
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
rigips
quadratum
ness project
leviatan
Ubitech
MAKITA
concelex
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander