Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - APAIR organizeaza The Art of Real Estate, conferinta pentru piata imobiliara locala
APAIR organizeaza The Art of Real Estate, conferinta pentru piata imobiliara locala
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 05 Sep 2022 11:10
Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania - APAIR si platforma imobiliara IMOPEDIA.ro organizeaza The Art of Real Estate, unul dintre cele mai importante evenimente imobiliare care s-au desfasurat vreodata in Romania. Evenimentul va avea loc in data de 15 septembrie 2022 la Teatrul de Opereta Ion Dacian din Bucuresti si este sustinut de MLS.ro si National Association of Realtors® - NAR, cea mai mare asociatie imobiliara din lume cu peste 1,5 milioane membri (Realtori).
Desi se adreseaza in mod special breslei imobiliare si industriilor conexe, evenimentul va avea un impact puternic si benefic asupra vietii a milioane de romani interesati de domeniul imobiliar fie ca sunt vanzatori, cumparatori, investitori sau chiriasi. Profesionalizarea agentilor imobiliari - ca parte integranta din experienta publicului consumator de imobiliare - devine un comandament din ce in ce mai important, mai ales in acest context de incertitudine economica.
”Inca din momentul in care am contribuit la constituirea APAIR visul meu a fost sa ajungem aici: sa gazduim la Bucuresti unul din cele mai mari evenimente din real estate organizate vreodata in Romania. Sunt convins ca evenimentul, care va aduna peste 400 de participanti din tara si strainatate, va reusi sa seteze standardele de buna practica ale proceselor de tranzactionare imobiliara din Romania, in beneficiul vanzatorului, cumparatorului si agentului”, afirma Dan NEGULESCU, membru fondator APAIR si Ambasador Global NAR.
Integrarea tehnologiei in imobiliare, solutiile PropTech inovatoare care vor fi prezentate in premiera in cadrul evenimentului, promovarea eticii si a practicilor corecte ale industriei, expertiza celor mai renumiti specialisti din tara si strainatate si noile tehnici si instrumente puse la dispozitia agentilor imobiliari, vor avea un impact nu doar asupra rentabilitatii si muncii acestora ci si asupra felului in care publicul va consuma imobiliare pe viitor.
La conferinta va participa cea mai numeroasa delegatie care s-a aflat vreodata in tara noastra din partea National Association of REALTORS® - NAR. Cu 114 ani vechime in domeniu, NAR va fi reprezentata la Bucuresti de Presedintii NAR 2023 si 2024, membri din Leadershipul NAR, delegati ai Asociatiilor Partenere NAR din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, dar si un numar mare de oameni de afaceri din industria imobiliara.
In iunie 2020 existau 1.396.575 de REALTORI inregistrati la nivel mondial, in timp ce in Romania sunt 233. Indiferent de spatiul geografic din care provin, REALTORII® se angajeaza sa urmareasca interesul clientilor lor cu loialitate, tratand in acelasi timp cu onestitate toate partile implicate in tranzactia imobiliara, in spiritul unui Cod Etic foarte strict.
”Timp de o zi, vom aduce in prim plan ultimele tendinte din Real Estate si vom oferi instrumentele necesare pentru a ridica imobiliarele la nivel de arta. Sper ca in timp scurt numarul realtorilor din Romania sa cresca exponential, astfel incat clientii sa poata beneficia de o experienta excelenta in procesele imobiliare pe care le initiaza”, afirma Mihaita MOLDOVAN - Presedinte APAIR.
“Unul dintre obiectivele noastre majore este acela de a facilita tranzitia proceselor din imobiliare catre automatizare si digitalizare, oferindu-le tuturor participantilor la tranzactii (vanzatori, cumparatori, agenti imobiliari) instrumente avansate de operare. Daca acum 20 de ani sprijineam trecerea agentilor imobiliari de la dulapuri intregi de bibliorafturi catre aplicatii software, acum, privim spre viitor si integram Inteligenta Artificiala pe tot procesul derularii unei tranzactii imobiliare. Aplicatiile PropTech pe care le propunem vor aduce solutii integrate in care toate informatiile sunt intr-un singur loc si vor transforma complet modul in care functioneaza imobiliarele astazi. Vor usura procesele si vor economisi timp pentru profesionistii si utilizatorii din piata imobiliara. Vor aduce valoare adaugata, anticipand nevoile si preocuparile tehnologice ale viitorului. Este un eveniment despre care se va vorbi mult timp de acum inainte”, afirma Razvan MUNTEAN - CEO IMOPEDIA.ro.
Speakerii confirmati pana la acest moment sunt Alina Aeby - NAR Global Coordinator, Cristian China-Birta - Kooperativa 2.0, Dan Negulescu- Ambasador NAR CE Europe, Gizo Ujarmeli - Ambasador NAR Global, Kenny Parcel - Presedinte NAR 2022, Leo Lo- Asia Proptech, Razvan Muntean- CEO IMOPEDIA.ro, Sanja Radovanovic - Presedinte IAHSP ®️ Europe, Smaranda Heroiu - Director Executiv Upgrade 100, Sorin Udrea - Fondator MLS.ro, Super-Zola Szerencses - 2021 ORRA - Educator of the year, Teodora Metiu - Trainer, Tracy Kasper - NAR 2022 First Vice President.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
Acvatot 2019
CDS
MAKITA
viarom
theda mar
top 500
top 500
noark
top 500
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
leviatan
strabag nivel 1
concelex
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu