Agenda Constructiilor
Duminica, 31 Mai 2020
 
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - CONFERINTA despre noile tehnologii de subtraversare (no-dig) - 13 iunie 2019
CONFERINTA despre noile tehnologii de subtraversare (no-dig) - 13 iunie 2019
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 07 Iun 2019 08:04
La data de 13 iunie 2019, la Hotel Caro Club, in Bucuresti, Trenchless Romania organizeaza expo-conferinta „Tehnologii de subtraversare (no-dig) pentru Smart Cities”, eveniment aflat la editia a IV-a.
Daca luam la pas aproape orice oras din Romania, observam atat pe trotuare, cat si pe suprafata carosabila eternele fasii de asfalt mereu spart si reinnoit, odata cu orice lucrare de reabilitare, inlocuire sau interventie la infrastructura de tevi care traverseaza subteranul orasului. De cate ori nu am stat in trafic cu orele, mergand pe o singura banda, datorita lucrarilor la conductele de apa, gaze, canalizare, fibra optica, etc.?
Instalarea si reabilitarea conductelor subterane pentru utilitati publice, precum cele de apa, canalizare, fibra optica sau gaze, creeaza santiere de lucru care perturba si ingreuneaza traficul, mai ales in zonele urbane. Pentru a evita toate aceste blocaje se pot utiliza tehnologii de subtraversare trenchless, care permit efectuarea lucrarilor pentru utilitatile publice fara a fi necesara excavarea de santuri. Tehnologiile trenchless sunt solutia optima pentru traversarea de drumuri si a altor coridoare de transport, precum si a raurilor si a cailor navigabile.
Metodele de forare fara sant deschis pot fi utilizate si pentru instalarea, reabilitarea si inlocuirea utilitatilor subterane situate in zone sensibile din punct de vedere ecologic si in amplasamente in care accesul este limitat, datorita existentei unor structuri de constructie si vegetatie. In cele mai multe dintre cazuri, tehnologiile de forare fara sant deschis sunt singurele viabile pentru constructii, acestea fiind totodata si cele mai putin costisitoare si mai putin disruptive.
Trenchless Romania Conference & Exhibition este singurul eveniment din regiune care promoveaza tehnologiile trenchless. Aflat deja la cea de-a IV-a editie, evenimentul va avea loc la data de 13 iunie 2019, la Hotel Caro Club, in Bucuresti. Expo-conferinta reuneste peste 200 de companii nationale si internationale din domeniu si aduce impreuna producatorii si distribuitorii de utilaje si tehnologii dedicate sectorului no-dig, pentru foraj orizontal dirijat (hdd), pipejacking, pipe bursting, microtunnelling, reabilitare a conductelor (CIPP), precum si alte tehnologii trenchless ce reprezinta solutii ideale pentru instalarea utilitatilor subterane din zonele urbane cu trafic intens. Evenimentul va gazdui si premiile Trenchless Romania Awards, momentul special in care sunt primesc distinctii cele mai relevante proiecte la care s-au folosit tehnologii no-dig din regiune. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19TeraSteelALLBIMACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere