Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - EUROCONSTRUCT: Previziunile pietei de constructii, Londra, 17-18 noiembrie
EUROCONSTRUCT: Previziunile pietei de constructii, Londra, 17-18 noiembrie
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 17 Nov 2022 06:24
O noua editie a Euroconstruct, cea mai mare conferinta dedicata sectorului european de constructii, va avea loc in perioada 17-18 noiembrie 2022 la Londra, in cadrul centrului Savoy Place. In cadrul celei de-a 94 editii a conferintei, vor fi prezentate proiectiile sectorului european de constructii pana in anul 2025, precum si noutati aduse de specialisti referitoare la impactul ESG, al cresterii costurilor si al crizei energiei asupra activitatii din acest domeniu.
"In aceste vremuri tulburi, este mai important ca niciodata sa intelegem tendintele si directia catre care se indreapta piata constructiilor din Europa. Conferinta va asigura accesul in premiera la cele mai noi proiectii macroeconomice si sectoriale pana in 2025. In plus, expertii vor vorbi despre impactul cerintelor ESG, al costurilor si crizei energetice asupra cererii si productiei din constructii. Participantii vor avea un acces fara precedent la informatii ale unor economisti de top, la analize prezentate de experti din industrie si investitori, referitoare la ceea ce ne rezerva viitorul", a declarat Mo Chaudri, economist-sef la Experian si presedintele grupului Euroconstruct si unul dintre speakerii-cheie la editia din noiembrie a evenimentului.
Printre lectori se mai afla dr. Daniel Klier, CEO la ESG Book si Paul S. Fennell – profesor la Universitatea Cambridge, cercetator si specialist in domeniul decarbonizarii industriale.
Euroconstruct este principala organizatie de prognoza pentru sectorul european de constructii, o retea independenta ce realizeaza analize si estimari specifice acestei piete. Organizatia colecteaza si coreleaza informatii din 19 tari, avand ca principala misiune furnizarea de prognoze actualizate, precise si comparabile pentru pietele europene de constructii. Conferintele Euroconstruct sunt organizate bianual si se afla in centrul strategiei organizatiei.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri la editia cu numarul 94 a Euroconstruct, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
quadratum
ness project
Ubitech
CDS
leviatan
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
viarom
MAKITA
noark
siniat
concelex
theda mar
EDIT-Structural

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander