Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - EVENIMENT: Infrastructura si utilitatile nu tin pasul cu dezvoltarea metropolitana
EVENIMENT: Infrastructura si utilitatile nu tin pasul cu dezvoltarea metropolitana
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 21 Iun 2019 07:49
La data de 27 iunie 2019, incepand cu ora 9:00, sala Atlas 2 a hotelului Radisson Blu din Bucuresti devine gazda evenimentului „Orasul meu, acasa si la birou”, moderat de Cristian Dimitriu si organizat de agentia de presa news.ro, in parteneriat cu Team Innovation Media si agentia de PR si comunicare Plurivox.
Referindu-se la contextul pentru care a fost pregatit evenimentul, organizatorii arata ca „in Romania anului 2019, marile orase si zonele adiacente metropolitane se modernizeaza vazand cu ochii, noi cartiere de business, rezidentiale si parcuri logistice dezvoltandu-se atat in Bucuresti, cat si in alte aglomerari urbane din tara. In Capitala, de exemplu, au aparut noi poli de dezvoltare imobiliara, cum ar fi cei din Grozavesti, Nerva Traian, care se dezvolta puternic, noi proiecte fiind pe masa investitorilor, ceea ce se intampla si in alte mari municipii, cum ar fi Iasi, Cluj, Timisoara, dar si in alte orase. Astfel de proiecte presupun implicarea dezvoltatorilor, arhitectilor, constructorilor, retailerilor, furnizorilor de materiale de constructii, de servicii, de utilitati, precum si a administratiei locale. Este nevoie de o colaborare continua si sustinuta, sprijinita de consultanti si avocati, pentru ca proiectele sa devina realitate. Problema cea mai mare este, insa, aglomerarea urbana si, de aceea, infrastructura si utilitatile trebuie sa tina pasul printr-o conlucrare intre administratia publica si companiile private, care sa aiba in vedere nevoile business-ului si ale cetateanului. In plus, unele business-uri sunt dependente de zonele logistice care sa le asigure o aprovizionare fluenta si eficienta. Concluzia este ca dezvoltarea presupune o infrastructura pe masura, iar dezvoltatorii si investitorii, impreuna cu autoritatile si cu companiile de utilitati, trebuie sa fie parte si sa aiba planuri comune, pentru ca orasul sa devina un mediu prietenos, atat acasa, cat si la birou”. Pentru a descarca prezentarea integrala a evenimentului si invitatia de participare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADTeraSteelCOVID-19C4E FORUMALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere