Agenda Constructiilor
Marti, 21 August 2018
SAMSUNG 360
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - RENANIA: Conferinte despre siguranta ocupationala in Cluj, Pitesti, Iasi si Timisoara
RENANIA: Conferinte despre siguranta ocupationala in Cluj, Pitesti, Iasi si Timisoara
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 06 Apr 2018 11:16
Incepand din luna aprilie, Renania Academy Safety Forum organizeaza conferintele anuale despre siguranta ocupationala in Cluj-Napoca, Pitesti, Iasi si Timisoara.
Evenimentele, cu focus pe cele mai interesante evolutii ale industriei de Safety la nivel international si local, se bucura in 2018 de suportul Safety Concept Store. Aditional, partenerii editiilor de Cluj, Pitesti si Iasi sunt 3M si Ansell, in timp ce Draeger si Lanzi endorseaza evenimentul din Timisoara.
Renania Academy se adreseaza managerilor HSE si achizitii, managerilor de Fabrica si Team Leaderilor din productie, specialistilor in Safety, managerilor din resurse umane, furnizorilor de echipamente de protectie si servicii conexe (PSI, SSM), inginerilor de productie din multiple industrii, dar si reprezentantilor institutiilor guvernamentale locale si internationale relevante pentru domeniul de Safety.
Agenda strategica cuprinde informatii de specialitate si subiecte de discutie, adaptate in functie de fiecare oras si industrie: studii de caz relevante, bune practici, noutati in gama de produse Safety, lansari de produse si prezentari tehnice, impactul digitalizarii si tehnologiei in industria de Safety. La eveniment vor fi discutate si noutatile legate de Safety Awards Gala 2018, evenimentul care celebreaza anual reusitele, inovatiile si performantele industriei de profil.
Seria de conferinte RENANIA ACADEMY SAFETY FORUM reprezinta o initiativa educationala de nisa creata cu si pentru oameni si companii, cu scopul de a reduce numarul de accidente la locul de munca din Romania si de a sprijini companiile locale in mod proactiv in cresterea nivelului de sanatate si siguranta ocupationala, prin acces la experti din domeniu, idei vizionare, informatii strategice relevante si echipamente de protectie inovatoare.
Pentru informatii suplimentare, click aici
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Romeps

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 136 (August 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023