Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ROMTHERM: Inscrierile expozantilor continua pentru noua editie 2-5 aprilie 2020
ROMTHERM: Inscrierile expozantilor continua pentru noua editie 2-5 aprilie 2020
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 05 Mar 2020 06:37
Dupa ce editia din 2019 a ROMTHERM (derulata impreuna cu noul targ Construct-Ambient Expo) a marcat din nou un succes, organizatorii – Romexpo SA – anunta ca inscrierile continua sa se inregistreze in mod sustinut la ROMTHERM 2020 - expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului – programata sa se deruleze in perioada 2-5 aprilie a.c.
De asemenea, pentru organizatori, tinta acestui an este sa atinga cel putin 70 de expozanti inscrisi numai la Romtherm, din minimum 13 tari participante, care sa-si prezinte produsele si serviciile pe o suprafata expozitionala de 2.200 mp, in fata a 17.000 de vizitatori (acestia din urma, inregistrati la toate targurile din perioada 9-12 aprilie 2020). In acest sens, Romexpo SA reaminteste ca in aceeasi perioada cu Romtherm 2020 se vor desfasura: CONSTRUCT-AMBIENT EXPO – targ intermational de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine, MOBILA EXPO – targ de mobila cu vanzare, MODEXPO I – expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinerie, accesorii, EXPO FLOWERS & GARDEN – expozitie internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit si ANTIQUE MARKET – targ de obiecte de arta si antichitati.
De 25 de ani ROMTHERM continua traditia prin prezentarea celor mai noi tendinte din domeniul instalatiilor de alimentare cu apa, sanitare si canalizare, instalatiilor de alimentare cu gaze, instalatiilor tehnologice, instalatiilor termice, de incalzire, instalatiilor de ventilare, climatizare, frigorifice, a produselor si instalatiilor cu rol in securitatea la incendiu, fiind un eveniment adresat producatorilor, importatorilor si distribuitorilor, la nivel national si international.
***
Din 2019, Romexpo SA redefineste conceptul targurilor de constructii si home & deco, iar in acest sens doua dintre cele mai importante targuri din domeniu, Construct Expo si Ambient Expo au devenit o singura manifestare expozitionala, Construct-Ambient Expo, avand capacitatea de a se potenta reciproc. In consecinta, Construct-Ambient Expo, cel mai important targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine, are loc in paralel cu Romtherm, Mobila Expo, Modexpo, Expo Flowers & Garden si Antique Market.
Organizatorii – Romexpo SA Bucuresti - au stabilit deja programul de vizitare pentru Romtherm 2020, cu expozantii si vizitatorii ce se vor reuni in pavilionul B2, de joi, 2 aprilie, pana sambata, 4 aprilie, intre orele 10.00-18.00, iar duminica, 5 aprilie, intre orele 10.00-16.00. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
SISECAMALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
siniat
leviatan
noark
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
rigips
Ubitech
Acvatot 2019
CDS
viarom
ness project
concelex
quadratum
EDIT-Structural

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander