Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Hale & Structuri metalice - GEPLAST: Vanzari de 5 milioane de euro, in primele sase luni ale anului in curs
GEPLAST: Vanzari de 5 milioane de euro, in primele sase luni ale anului in curs
Hale & Structuri metalice Publicat de Elena Icleanu 12 Aug 2016 08:59
Geplast Romania, importator si distribuitor de materiale pentru productia publicitara, constructii, plastice industriale si solutii arhitecturale, estimeaza o crestere de 10% a cifrei de afaceri din acest an, fata de nivelul din 2015, dupa ce in semestrul intai vanzarile totale ale companiei au ajuns la 5 milioane de euro. "Anul 2016, cel putin in primele sase luni, s-a dovedit a fi surprinzator, astfel ca afacerile noastre au depasit nivelul de 5 milioane de euro. Spre finalul lunii iunie, dar si in iulie, ritmul activitatii s-a mai domolit si estimez ca vom incheia anul cu aproximativ 10% peste nivelul din 2015", a declarat Laurentiu Guriencu, director de vanzari al Geplast. Printre obiectivele companiei din acest an se mai afla dezvoltarea continua a calitatii serviciilor oferite si orientarea permanenta catre pietele de interes. "In ultimii trei ani am adaugat diverse noi grupe de produse ofertei noastre, asupra carora ne concentram in continuare atentia, pentru a ajunge cat mai mult si cat mai aproape de clientii vizati, prin intermediul celor 12 centre de distributie ce ne asigura acoperire nationala", a precizat Laurentiu Guriencu.
Geplast este unul dintre principalii furnizori locali de placi din policarbonat, fabricate de producatorul irlandez Brett Martin si, conform datelor companiei, aceasta piata s-a inscris pe un trend de crestere atat in 2015, cat si in primele sase luni din 2016. "In ambele perioade, vanzarile de policarbonat au crescut, iar daca stabilitatea si dezvoltarea de proiecte vor caracteriza si urmatorii ani, aceasta tendinta se va pastra. Livrarile de pe piata policarbonatului se realizeaza atat prin intermediul magazinelor specializate, cat si prin proiecte. Daca in prima categorie predomina solicitarile pentru placile cu grosimi mici, in cel de-al doilea segment clientii au cerinte complexe si particularizate proiectelor lor (grosimi, structuri, formate, accesorii, exigente privind comportamentul la foc etc.). Solicitarile vin din toate domeniile in care sunt necesare constructii cu zone de luminator", a explicat directorul de vanzari al Geplast.
Pe langa furnizarea de policarbonat, compania mai distribuie in Romania tabla si profile din aluminiu, placi acrilice marca Plexiglas, sisteme pentru pardoseli, lambriuri si glafuri pentru ferestre, portofoliul fiind completat de materiale plastice pentru aplicatii industriale, solutii destinate productiei publicitare si sisteme arhitecturale specializate. Conform datelor companiei, toate grupele de produse au contributii similare la cifra de afaceri.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
noark
viarom
rigips
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CDS
konsent
MAKITA
quadratum
leviatan
siniat
theda mar
EDIT-Structural
concelex
ness project

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander