Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
PAGINA PERSONALIZATA


KLAES ROMANIA

KLAES ROMANIA

Adresa: Str. Unirii bl.11, ap.14, Reghin, Judet Mures
Telefon: -
Mobil: 0728-137.592
E-mail: dmoldovan@klaes.com
Web site: www.klaes.de
Domenii: Software pentru proiectare, arhitectura si inginerie | Solutii si sisteme pentru automatizarea productiei
Descriere activitate
Solutii software pentru constructia ferestrelor, fatadelor si a serelor.
Prezentare companie/institutie
KLAES: Digitalizarea - obiectiv primordial pentru furnizorul german
 
 
 
 
 
 
Daniel Moldovan (37 de ani)
Functia/Firma: director tehnic, Klaes Romania;
Experienta profesionala: peste 10 ani in domeniul tamplariei/aplicatiilor software.
 
Incasarile din primele noua luni ale anului in curs, realizate de subsidiara locala a furnizorului Klaes, sunt stabile, fiind comparabile cu valorile realizate in perioada similara a anului precedent. De altfel, se constata o expansiune semnificativa a gradului de utilizare a solutiilor Klaes de software pentru tamplarie, care este vizibila mai ales in Romania si America de Nord. In aceste conditii, pentru intregul an fiscal expertii companiei estimeaza o majorare la nivel de grup situata intre 10% si 15%.
 
- Ce estimari aveti referitor la evolutia pietei de software pentru tamplarie?
- In ceea ce priveste viitorul, consideram ca acesta se va caracteriza printr-o strangere a relatiilor de comunicare intre beneficiari, dealeri, producatori si furnizorii de sisteme activi in industrie. Deja avem parteneri in Romania care au eliminat complet documentatia pe suport de hartie si folosesc sistemul numit Klaes eProd. Acesta este conectat atat la utilajele automate din unitatea de productie, cat si cu furnizorii (cum ar fi cei de geam termoizolant) in vederea unui schimb optim de date. Un instrument web gestioneaza operatiunea respectiva, astfel incat orice dealer, de exemplu, poate verifica in timp real starea comenzii prin intermediul internetului. In plus, beneficiarul poate folosi magazinul online pentru realizarea rapida a unei comenzi. Desigur, toate informatiile ajung in mod automat in sistem. Practic, aceasta solutie constituie un veritabil instrument de digitalizare a afacerii. 
- Care sunt noutatile in materie de module si aplicatii?
- Dintre solutiile noi lansate in ultima perioada se remarca modului de proiectare a usilor, care constituie un instrument unic de design util pentru realizarea ansamblurilor de exterior intr-o maniera rapida si facila. Practic, aplicatia permite o mare libertate de alegere a decupajelor, pozitionari ale manerelor si ale cutiilor postale. Pe baza datelor introduse, se obtine lista de materiale si toate informatiile necesare pentru productie, fiind posibila chiar si legatura directa cu utilajele de productie pentru prelucrarea automata a ansamblurilor respective. 
- Cum se deruleaza parteneriatele cu firmele din Romania?
- Datorita specializarii puternice a solutiilor Klaes si a adaptarii facile la fluxurile de fabricatie, am reusit sa stabilim parteneriate cu o multitudine de companii din Romania active pe aceasta piata. Desigur, o mare parte a succesului se datoreaza inclusiv faptului ca promovam o gama extinsa de solutii modulare, care pot deservi companii de toate dimensiunile, de la cele mai mici pana la firmele cu sute de angajati si capacitati mari de productie. Clientii nostri proceseaza o mare diversitate de profile, incepand cu cele din aluminiu si PVC si terminand cu sistemele din lemn sau compozite (lemn-aluminiu). 
(articol aparut in revista Fereastra, editia Octombrie 2018)
 

Stiri & Comunicate

hiltiABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
viarom
ERBASU CONSTRUCT
ness project
Acvatot 2019
concelex
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
theda mar
strabag nivel 1
MAKITA
rigips
CDS
quadratum
noark
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
econet
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander