Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - HUNEDOARA: Licitatie de 64,5 milioane euro pentru constructia un nou stadion
HUNEDOARA: Licitatie de 64,5 milioane euro pentru constructia un nou stadion
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 30 Iun 2023 12:37
Compania Nationala de Investitii (CNI) a demarat procedura de licitatie pentru proiectarea si executia lucrarilor de construire a Complexului Sportiv "Michael Klein" din municipiul Hunedoara. Durata pentru proiectare va fi de 6 luni, iar durata de executie de 22 de luni.
Conform studiului de fezabilitate, elaborat de compania PGA Markers, din Timisoara, obiectivul va fi construit pe o suprafata de 37.207 mp, pe un regim de inaltime de S+P+3E si va avea 10.100 de locuri, parcare subterana, zone de acces (rutier si pietonal) si toate facilitatile si dotarile specifice unui stadion modern, de categoria UEFA 4 (spatii de cazare pentru sportivi, restaurant - cantina, sala de fitness multifunctionala, instalatie de nocturna, suprafata de joc cu iarba naturala, cu incalzire si drenaj etc.).
Valoarea totala a proiectului se ridica la 64,5 de milioane de euro (inclusiv TVA), finantarea constructiei fiind asigurata exclusiv din bugetul CNI.
"Odata cu demararea licitatiei pentru construire de catre CNI, Primaria municipiului Hunedoara va incepe procedurile pentru demolarea vechiului stadion. In cazul in care nu vor exista contestatii la rezultatele licitatiilor sau alte impedimente neprevazute, eu sper ca lucrarile efective pentru construirea noului stadion sa poata incepe in primavara anului viitor", a declarat Dan Boboutanu, primarul municipiului Hunedoara.
 
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
MAKITA
concelex
ness project
theda mar
Acvatot 2019
quadratum
Arduro
rigips
viarom
EDIT-Structural
BogArt
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
SSAB
Ubitech
siniat
noark
CDS
konsent
SIGM
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander