Agenda Constructiilor
Duminica, 14 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Infinity Residence 3, nou ansamblu rezidential P+2E, in Targu Jiu
Infinity Residence 3, nou ansamblu rezidential P+2E, in Targu Jiu
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 04 Iul 2023 11:08
Infinity Residence 3, cel mai nou proiect imobiliar rezidential de anvergura din Targu Jiu, anunta oficial primele informatii despre apartamentele si garsonierele gandite in cel mai mic detaliu pentru a oferi confortul si siguranta viitorilor locatari.
Promovat si vandut in exclusivitate prin portofoliul agentiei Domina Imobiliare, Infinity Residence 3 se bucura de notorietatea, increderea si prestigiul dezvoltatorului imobiliar cu experienta validata in domeniu.
Ansamblul rezidential este situat in apropierea Parcului Coloana Infinitului, in vecinatatea celor mai importante puncte de interes pentru orice tip de proprietar. Gandit pe un regim de inaltime de tip P+2E, Infinity Residence 3 pune la dispozitia cumparatorilor 78 de unitati, atat garsoniere, cat si apartamente cu 2 si cu 3 camere. Cu suprafete si compartimentari diferite, stabilite eficient de profesionisti in arhitectura si constructii, fiecare dintre acestea pot indeplini cele mai exigente criterii de selectie ale locuintei ideale.
Cumparatorii care vor alege una dintre unitatile din ansamblul Infinity Residence 3 vor beneficia de un set de avantaje, cum ar fi: posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata pusa la dispozitie de funizorii colaboratori si includerea unui loc de parcare in costurile de achizitie. Mai mult decat atat, Domina Imobiliare nu percepe taxe de comisionare pentru clientii care vor alege oricare dintre cele 78 de apartamente sau garsoniere (0% Comision pentru cumparator).
“Cu experienta dovedita in colaborarea eficienta cu dezvoltatori imobiliari, am reusit ca in ultimii ani sa aducem in portofoliul Domina Imobiliare 15 ansambluri rezidentiale de top din Targu Jiu. Pentru fiecare dintre partenerii nostri dezvoltatori, punem la dispozitie intregul set de competente ale echipei de agenti si consultanti imobiliari, precum si instrumentele necesare promovarii si vanzarii eficiente. Am fost parte din proiectul Infinity Residence 3 inca de la inceput si am urmarit indeaproape fiecare etapa de constructie, pentru a le putea oferi clientilor interesati de achizitii toate detaliile necesare luarii unei decizii rapide si inspirate”, Ruben Draghici, Manager General Domina Imobiliare.
Termenul de finalizare al proiectului imobiliar este septembrie 2024, iar in vederea achizitiei, dezvoltatorul permite toate optiunile de plata (cash sau prin credit imobiliar).
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SSAB
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
viarom
ERBASU CONSTRUCT
CDS
rigips
konsent
theda mar
concelex
siniat
leviatan
EDIT-Structural
ness project
Arduro
noark
Acvatot 2019
BogArt
Ubitech
strabag nivel 1
quadratum
SIGM

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander