Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Info-Santiere - Masterbuild a finalizat constructia unei hale de 15.000 mp pentru VGP, in Ilfov
Masterbuild a finalizat constructia unei hale de 15.000 mp pentru VGP, in Ilfov
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 11 Apr 2023 09:56
Masterbuild - General Contractor & Developer finalizeaza pentru dezvoltatorul pan-european VGP un nou spatiu de depozitare de 14.500 mp, localizat in zona Stefanesti-Ilfov. Masterbuild, in calitate de antreprenor de specialitate, semnaza lucrarile de structura metalica, fatade si invelitoare.
Pozitionat in zona de Nord a Bucurestiului cu acces de pe autostrada A3, proiectul este situat pe un teren cu o suprafata de 20 hectare, unde exista deja o dezvoltare industriala de 130.000 mp. Proiectul beneficiaza de 12 metri inaltime utila hala,1 poarta de incarcare la 800 mp, acreditare cladire verde BREEAM Very Good si alte facilitati.
Noua constructie - Hala D - este destinata activitatii de depozitare si va fi inchiriata operatorilor din sectoare precum distributie si segmentul logistic.
“Ne bucuram sa putem livra cladirile din parcul VGP inaintea termenului promis clientilor, respectand calitatea constructiei si functionalitatea operationala a fiecarei celule,” declara Ionut Puiu, director tehnic in cadrul VGP.
“Suntem onorati sa colaboram cu un jucator cu o asemenea prezenta si expansiune la nivel european. Ne bucura faptul ca putem contribui cu expertiza Masterbuild in generare de valoare adaugata pe piata logistica si industriala locala si ca putem contribui la dezvoltarea unui sector in continuare foarte dinamic”, declara Stefan Ferdinand Vayna, CEO Masterbuild General Contractor & Property Developer.

Masterbuild este o companie de constructii si dezvoltare logistica si industriala, activa din 2005 atat pe segmentul constructiilor industriale, cat si al proiectelor comerciale si rezidentiale. O companie antreprenoriala romaneasca, aceasta isi desfasoara activitatea atat pe intreg teritoriul Romaniei, cat si pe piete internationale si semneaza pana in prezent peste 1 milion de metri patrati construiti.
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
viarom
concelex
leviatan
theda mar
Ubitech
top 500
quadratum
rigips
CDS
FRONTALE
MAKITA
top 500
strabag nivel 1
top 500
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu