Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Info-Santiere - NOVUM Invest extinde ansamblul Novum by the Sea, din Olimp, cu 3 cladiri noi
NOVUM Invest extinde ansamblul Novum by the Sea, din Olimp, cu 3 cladiri noi
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 25 Oct 2022 12:01
Novum Invest lanseaza proiectul rezidential de lux Novum by the Sea Grand Resort - Your Extraordinary Home. Cele 3 blocuri care vor fi adaugate resortului, vor fi dezvoltate si operate la aceleasi standarde de inalta calitate cu care audienta Novum by the Sea a fost obisnuita. Proprietarii viitoarelor apartamente vor avea acces special in cadrul resortului si zonelor de leisure si entertainment.
“Motivati de succesul Novum by the Sea, dorim sa le oferim oaspetilor nostri si aceasta sansa de a se bucura de o vacanta indelungata, in propriile apartamente amenajate premium, avand la dispozitie serviciile impecabile din complexul de lux de la malul marii, din Olimp, lansat in 2020, in urma unei investitii de peste 20 milioane de euro.
Continuam, astfel, a doua faza a proiectului master Novum by the Sea, prin extinderea cu un complex rezidential de lux, adresat celor care vor sa detina o proprietate in interiorul resortului de relaxare. Ne adresam atat investitorilor, cat si persoanelor care isi doresc o vacanta prelungita, bucurandu-se de toate facilitatile oferite de Novum by the Sea”, - spune Alin Popa, General Manager Novum Invest
Novum by the Sea Grand Resort va fi destinatia ideala a cuplurilor si familiilor care vor sa se bucure de sezonul estival, intr-un resort de lux, avand intimitatea apartamentelor proprii, invaluite de lumina naturala si sunetul marii. Vor fi 11 tipuri de apartamente comercializate, cu un design inedit, rafinat si elegant: studio, 2 camere, 3 camere, 4 camere si 6 tipuri de duplexuri/penthouse. Ansamblul rezidential care va fi livrat in urmatorii 2 ani, va avea, 408 apartamente si 36 de duplexuri si 465 de locuri de parcare, situate in cele trei niveluri de subsol.
Novum by the Sea Grand Resort este situat pe plaja linistita a statiunii Olimp, cu o vedere superba catre mare. A devenit rapid cunoscut si cautat pentru serviciile de calitate si facilitatile fabuloase oferite, aducand cu succes atmosfera Rivierei franceze la malul Marii Negre.
Resortul detine o plaja privata special amenajata si delimitata pentru oaspetii sai. Totodata, in cadrul complexului exista si un parc de aventura unde sunt organizate programe speciale de divertisment pentru copii, in Gardenland.
In prezent, sunt 220 apartamente unde oaspetii se pot caza: apartamente cu 1 dormitor si living, cu 2 dormitoare si living, pana la penthouse-urile Loft Deluxe, cu suprafete de peste 400 mp, cu jacuzzi propriu. Pentru a completa dorinta de distractie a copiilor, incepand din vara lui 2021, a fost inaugurat si primul patinoar de 4 sezoane din Romania si un water park, cu piscina in aer liber si tobogane. Incepand din acest sezon, complexul Novum by the Sea va dispune si de o zona ampla de SPA care sa ofere multiple servicii medicale de
recuperare si wellness. Conceptul SPA are la baza peste 20 de cabinete de tratament, cu cele mai moderne si mai deosebite echipamente si linii de design.
 
RAWLPLUGALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
top 500
leviatan
CDS
Ubitech
top 500
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
viarom
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
concelex
top 500
MAKITA
FRONTALE
noark
rigips
quadratum

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu