Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - SECTOR 4: Proiect de peste 220 milioane lei pentru constructia unei maternitati
SECTOR 4: Proiect de peste 220 milioane lei pentru constructia unei maternitati
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 07 Iul 2023 10:50
Primaria Sectorului 4 organizeaza licitatie pentru atribuirea contractului de proiectare si executie a unei noi maternitati in incinta Spitalului Sfantul Ioan, din Bucuresti. Valoarea lucrarilor este de aproape 221 milioane de lei, finantarea urmand a fi asigurata prin Programul Sanatate 2021-2027.
Spitalul va avea o capacitate de 166 de paturi si va include trei sectii de obstetrica-ginecologie (101 paturi) si una de neonatologie (50 de paturi, dintre care opt pentru terapie intensiva si 12 pentru prematuri). Sunt prevazute, de asemenea, o sectie ATI cu 15 paturi, un bloc operator cu patru sali de operatie, un bloc de nasteri cu patru sali de travaliu, laborator de analize, ambulatoriu, spitalizare de zi cu 10 paturi si farmacie.
Constructia noua va include doua cladiri (S+P+3E, S+P+4E), ce vor fi ridicate separat fata de cele extistente deja pe amplasament.
Contractul prevede o durata totala de maximum 90 zile pentru serviciile de proiectare si de cel mult 27 de luni pentru lucrarile de executie, de la emiterea ordinului de incepere a acestora. In vederea evaluarii ofertelor, componenta financiara are o pondere de 40%, iar aspectele tehnice 60%.
 
 
Ofertantul trebuie sa demonstreze ca are acces sau are disponibile resurse reale, negrevate de datorii, depozite bancare, linii de credit confirmate de banci ori alte resurse financiare suficiente pentru a realiza un cash flow de executie a lucrarii de minimum 30 de milioane de lei fara TVA, suma care va fi destinata exclusiv indeplinirii viitorului contract pentru o perioada de patru luni de la data inceperii lucrarilor.
De asemenea, trebuie sa demonstreze ca a dus la bun sfarsit in ultimii cinci ani lucrari similare in valoare cumulata de cel putin 150 de milioane de lei (fara TVA) in cadrul a maximum patru contracte, din care cel putin unul in domeniul infrastructurii medicale.
Termenul-limita pentru primirea ofertelor este stabilit la 1 august 2023.
Proiectant general este asocierea formata din companiile Concrete & Design Solutions, Yardman, Baustark si Euro Building Ideea, iar studiile geotehnice au foste elaborate de Carmen Geoproiect.
 
 
hiltiSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
BogArt
noark
leviatan
Arduro
Ubitech
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
SSAB
viarom
rigips
SIGM
concelex
strabag nivel 1
ness project
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
EDIT-Structural
konsent
siniat
MAKITA
CDS

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander