Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - SLOBOZIA: Noua sala polivalenta de 70 milioane lei se afla in etapa de proiectare
SLOBOZIA: Noua sala polivalenta de 70 milioane lei se afla in etapa de proiectare
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 06 Iul 2023 11:01
Ministrul dezvoltarii, lucrarilor publice si administratiei, Adrian-Ioan Vestea, s-a aflat intr-o vizita de lucru si in municipiul Slobozia (jud. Ialomita), unde a discutat despre stadiul in care se afla doua proiecte finantate de minister, prin Compania Nationala de Investitii.
Sala de sport polivalenta din municipiu se afla in etapa de proiectare, fiind deja obtinute avizele solicitate prin certificatul de urbanism si depusa documentatia in vederea obtinerii autorizatiei de construire. Obiectivul va fi construit pe un regim de inaltime P+2E+3Epartial, va avea o capacitate maxima de 2.266 de persoane si va include un spatiu pentru practicarea sportului si pentru spectatori, precum si spatii anexe. Valoarea investitiei este de 70.754.373,95 de lei, iar durata de realizare a proiectului este de 40 de luni (4 luni pentru proiectare si 36 de luni pentru executia lucrarilor).
”Ne-am asumat sa fim alaturi de toate localitatile din Romania, prin toate investitiile pe care le finantam, si este foarte important ca putem contribui, prin intermediul acestora, la cresterea calitatii vietii locuitorilor! Investind in sport, investim in sanatatea noastra si a copiilor nostri”, a precizat ministrul dezvoltarii.
Tot in Slobozia, MDLPA va finanta, prin Planul National de Redresare si Rezilienta, o cresa moderna, de tip nZEB, in valoare de 13.012.002,11 lei. Cresa va avea o capacitate de 7 grupe (70 de copii) si va fi dotata cu panouri solare si fotovoltaice, pentru asigurarea necesarului de energie si apa calda din surse regenerabile.
”In contextul in care familiile tinere se confrunta cu un numar insuficient de locuri in cresele publice, este important ca fiecare comunitate sa implementeze astfel de proiecte, care vin in sprijinul parintilor si, deopotriva, al celor mici”, a subliniat Adrian-Ioan Vestea.
 
SISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
EDIT-Structural
concelex
SSAB
theda mar
MAKITA
noark
viarom
konsent
rigips
Ubitech
quadratum
strabag nivel 1
BogArt
Acvatot 2019
Arduro
CONCEPT STRUCTURE
ness project
siniat
CDS
SIGM

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander