Agenda Constructiilor
Miercuri, 21 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Info-Santiere - SPEEDWELL a demarat lucrarile la a treia cladire a ansamblului rezidential THE IVY
SPEEDWELL a demarat lucrarile la a treia cladire a ansamblului rezidential THE IVY
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 22 Mai 2023 09:59
SPEEDWELL, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de pe piata locala, a primit autorizatia de construire pentru a treia cladire din proiectul THE IVY, ansamblul rezidential premium situat in nordul Bucurestiului, in cartierul Baneasa. Investitia in noua cladire, parte din a doua faza de dezvoltare, insumeaza 22 milioane de euro din bugetul total de 160 milioane de euro alocat intregului ansamblu. Lucrarile de constructie pentru noua cladire au inceput, in timp ce 42% din totalul de apartamente disponibile a fost deja vandut.
Situat pe strada Jandarmeriei, in apropiere de padurea Baneasa, proiectul THE IVY beneficiaza de o locatie excelenta. Amplasat pe un teren de cinci hectare, ansamblul va include in total 10 imobile cu regimuri diferite de inaltime, dar fara sa depaseasca P+7 pentru a asigura un nivel optim de lumina pentru spatiile verzi dintre cladiri. Proiectul va cuprinde in total 800 de unitati rezidentiale, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 si 4 camere, precum si penthouse-uri.
In prezent, dezvoltatorul a finalizat lucrarile pentru primele doua cladiri, alcatuite din 228 de unitati. Apartamentele din prima cladire sunt vandute in totalitate, in timp ce in cea de-a doua cladire mai sunt doar cateva unitati disponibile. SPEEDWELL a demarat lucrarile pentru a treia cladire din ansamblu, ce va livra 128 de unitati, cu suprafete cuprinse intre 54 si 121,6 mp, 42% dintre unitati gasindu-si proprietarii pana in prezent.
„THE IVY este un proiect premium situat in vecinatatea padurii Baneasa, ce formeaza o comunitate contemporana, plina de viata, care se va putea bucura de trai intr-o zona verde, linistita si spatioasa. Fiind foarte bine conectat cu toate punctele de interes importante, THE IVY ofera acces catre facilitatile necesare vietii urbane: scoli, spital, un mall cu acces la diverse servicii, o gradina zoologica si aeroport. Strans legat de MIRO, proiectul nostru de birouri, THE IVY este destinat atat pentru uzul individual, cat si familiilor ce cauta un echilibru intre viata personala si cea profesionala.”, a declarat Didier Balcaen, CEO si co-fondator SPEEDWELL.
"Dezvoltarea celei de-a treia cladiri THE IVY reprezinta o noua etapa pentru SPEEDWELL. Pe masura ce continuam sa conturam acest proiect remarcabil, asistam, de asemenea, si la formarea comunitatii de aici. In timp ce unii proprietari sunt deja mutati, ceilalti se pregatesc sa faca acest pas in perioada urmatoare. In plus, suntem incantati sa vedem progresul continuu al vanzarilor pentru cea de-a treia cladire.", a declarat Jan Demeyere, arhitect si co-fondator SPEEDWELL.
SPEEDWELL a proiectat THE IVY pentru a indeplini cerintele optime de sustenabilitate, in conformitate cu strategia de Mediu - Sustenabilitate si Guvernanta (ESG) a companiei. Prin urmare, THE IVY a primit certificarea GREEN HOMES de la Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi si, la fel ca majoritatea dezvoltarilor SPEEDWELL, aceasta este certificata BREEAM Excellent. Sustenabilitatea este unul dintre obiectivele principale ale companiei si un angajament ferm pentru fiecare proiect dezvoltat, ce evidentiaza grija fata de rezidentii actuali si cei viitori.
 
ALLBIMRAWLPLUGLiebherABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
rigips
concelex
strabag nivel 1
noark
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
FRONTALE
MAKITA
CDS
ERBASU CONSTRUCT
top 500
leviatan
viarom
top 500
theda mar
Acvatot 2019
top 500

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu