Agenda Constructiilor
Luni, 17 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - SPEEDWELL incepe lucrarile la faza a doua a proiectului industrial Spaceplus West
SPEEDWELL incepe lucrarile la faza a doua a proiectului industrial Spaceplus West
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 29 Mai 2023 12:15
SPEEDWELL, unul dintre cei mai activi jucatori de pe piata imobiliara din Romania, anunta demararea lucrarilor de constructie pentru faza a doua de dezvoltare a SPACEPLUS West, proiectul care se adreseaza nevoilor de depozitare ale IMM-urilor. Localizat pe soseaua de centura a Bucurestiului, in Chitila, noua faza va adauga 7.000 mp suprafata inchiriabila, parte din suprafata totala de 10.000 mp. Prima faza a cladirii a ajuns la un grad de ocupare de 100%, iar lucrarile de constructie pentru faza a II-a sunt planificate sa fie finalizate pana la sfarsitul anului.
Prima faza a proiectului SPACEPLUS, lansata anul trecut, a introdus un nou concept pe piata logistica din Romania. Ca raspuns la nevoile intreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri), conceptul ofera unitati de depozitare si productie de clasa A, de inalta calitate, pentru uz industrial usor si logistic. Prima faza a dezvoltarii a constat intr-un modul de 3.000 mp, in timp ce a doua faza cuprinde 7.000 mp din totalul de 10.000 mp.
„Suntem bucurosi sa anuntam inceperea lucrarilor de constructie pentru cea de-a doua faza SPACEPLUS West, un concept nou, introdus anul trecut, ce se bucura deja de recunosterea industriei. Prioritatea noastra este sa continuam sa construim spatii bine izolate si eficiente atat din punct de vedere energetic, cat si al costurilor pentru chiriasii actuali si cei viitori. Chiriasii SPACEPLUS au flexibilitate in ceea ce priveste configurarea spatiilor de inalta calitate, care dispun de un design modern ce prioritizeaza securitatea, confortul, siguranta si sustenabilitatea.”, a declarat Jan Demeyere, arhitect si cofondator SPEEDWELL.
Datorita modularitatii, capacitatea spatiilor de depozitare incepe de la 450 mp, cu o inaltime libera de 6 m. Astfel, SPACEPLUS devine solutia optima pentru companiile in cautare de flexibilitate, optiuni suplimentare si facilitati de moderne.
„Suntem incantati sa continuam planurile de dezvoltare pe segmentul industrial usor cu expansiunea proiectului de succes SPACEPLUS West (Chitila), localizat intr-un punct strategic pentru multe companii, la doar 9 km de centrul Bucurestiului. Orientarea catre client si eforturile de extindere pe acest nou segment au fost confirmate atat de industrie, cu Premiul Europa Property pentru „Best Warehouse Project” al anului, cat si de piata, prin inchirierea integrala a depozitului, ceea ce reitereaza ca investitiile noastre merg in directia corecta. Odata cu dezvoltarea si promovarea conceptului, suntem increzatori ca vom putea raspunde nevoilor de depozitare ale IMM-urilor la nivel national, la standarde internationale.”, a declarat Didier Balcaen, CEO si cofondator SPEEDWELL.
SPACEPLUS beneficiaza de cele mai inalte masuri de siguranta, cu supraveghere 24/7 si acces controlat. Mai mult, spatiile sunt dotate cu sprinklere si alte servicii suplimentare, precum incalzirea sau posibilitatea de a amenaja birourile la cerere.
Ca parte a planurilor sale de extindere si a cererii mari din piata, SPEEDWELL a achizitionat anul acesta un nou teren de 15.000 mp in Popesti-Leordeni, planificat pentru dezvoltarea SPACEPLUS East, ce va pune la dispozitia clientilor o suprafata totala inchiriabila de 8.000 mp.
SPEEDWELL construieste a doua faza a proiectului din Chitila in stransa colaborare cu LCV, investitorul belgian, intr-un parteneriat de investitii 50/50.
Ca expresie a angajamentului fata de designul inovator si solutiile orientate catre client, SPACEPLUS a castigat premiul pentru „Best Warehouse Project'' al anului la Gala SEE Real Estate Awards 2023, organizata de Europa Property. Astfel, SPACEPLUS este recunoscut ca un concept nou pe piata industriala din Romania.
SPACEPLUS West include chiriasi precum: Arhivatorul, HAK si Project1, precum si alti chiriasi care isi vor incepe contractele de inchiriere odata cu finalizarea lucrarilor de constructie.
 
 
ABONARE REVISTESISECAMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
strabag nivel 1
theda mar
Ubitech
rigips
concelex
CONCEPT STRUCTURE
CDS
ness project
Acvatot 2019
MAKITA
viarom
leviatan
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
siniat
konsent
quadratum

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander