Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - TeraPlast se alatura asociatiei producatorilor de cabluri din Romania - APPCR
TeraPlast se alatura asociatiei producatorilor de cabluri din Romania - APPCR
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Stelian DINCA 15 Iul 2022 10:27
Asociatia Profesionala a Producatorilor de Cabluri din Romania (APPCR) anunta alaturarea unui nou membru de calibru in cadrul organizatiei: compania TeraPlast, parte a Grupului TeraPlast, cel mai mare procesator de polimeri din estul Europei.
„Ii uram bun venit companiei TeraPlast in APPCR si suntem increzatori ca impreuna, alaturi de toti membrii nostri, vom face pasi importanti pentru a ne onora misiunea. Industria cablurilor si a industriilor conexe este un element esential pentru retele moderne de transport de energie, comunicatii si date, iar noi suntem dedicati gasirii solutiilor menite sa sustina siguranta, durabilitatea ecologica si inovarea in cadrul acesteia. Avem membri puternici, cu experienta, lideri in segmentele lor, ale caror perspective aduc valoare si relevanta initiativelor noastre", a declarat domnul Cristian Gheorghe, Presedintele APPCR.
„Portofoliul nostru de Instalatii se dezvolta constant prin investitii in extindere si dezvoltare de noi produse romanesti de calitate. Dovada sta si solutia recent lansata, TeraDuct, pentru infrastructura de telecomunicatii. Suntem singurul producator de microtuburi pentru fibra optica din Romania. Dincolo de dezvoltarile interne, ne implicam in initiative care au scopul de a contribui la dezvoltarea pietelor pe care activam. APPCR vine cu o agenda solida in domeniul productiei de cabluri, iar noi putem contribui cu expertiza la indeplinirea obiectivelor asociatiei”, spune domnul Alexandru Stanean (foto), Director General, Teraplast.
Activitatea asociatiei urmareste crearea unei punti de dialog intre partile interesate, cu scopul schimbului de expertiza, avand ca obiectiv dezvoltarea durabila a pietei locale de cabluri. Misiunea APPCR este aceea de a proteja, promova si dezvolta interesele producatorilor de cabluri, precum si ale participantilor in industria conexa acestora, din Romania. In acest scop, aceasta reprezinta interesele comune ale membrilor sa in fata autoritatilor nationale, precum si fata de institutiile Uniunii Europene sau de orice alte parti interesate.
 
RAWLPLUGhiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
concelex
MAKITA
siniat
rigips
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
CDS
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
konsent
EDIT-Structural
theda mar
noark
viarom
Ubitech
leviatan
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander