Agenda Constructiilor
Duminica, 23 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - MASTERPLAST a luat masuri pentru asigurarea fluxului de lucru, in limita restrictiilor
MASTERPLAST a luat masuri pentru asigurarea fluxului de lucru, in limita restrictiilor
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 23 Mar 2020 06:36
Furnizorul de materiale pentru izolatii Masterplast Romania isi continua activitatea de productie si livrare, inclusiv pe pietele externe. In contextul pandemiei de coronavirus, compania a luat masuri pentru asigurarea fluxului de lucru, in limita restrictiilor impuse de situatia de pandemie, cu respectarea tuturor recomandarilor autoritatilor.
 
"Din pacate criza survine intr-un moment extrem de benefic pentru compania Masterplast Romania si pentru intreg grupul Masterplast. La sedinta de management a grupului din ianuarie 2020 am discutat mai multe scenarii care pot fi aplicate in cazul unei crize financiare globale si avem planuri de actiune cu diverse optiuni. Impactul asupra companiei nu poate fi evaluat in acest moment, intrucat suntem abia la momentul de inceput al crizei. In functie de durata acesteia, de intensitatea ei la nivel global si de masurile pe care le vor lua guvernele tuturor tarilor afectate, vom putea sa analizam cat de mult ne va afecta ca si companie pe plan national si general", precizeaza Sorin Cristea, directorul general al Masterplast Romania.
 
Potrivit managerului, masurile de protectie a granitelor au dus la anumite intarzieri in transportul extern, in timp ce pe plan intern incertitudinile legate de viitor au dus la o usoara scadere a volumului de comenzi. 
 
"Am asigurat colaboratorii ca, in eventualitatea unui blocaj generat de masurile de siguranta, suntem pregatiti sa ii sustinem in asa fel incat perioada de inactivitate care ar putea interveni sa nu ii afecteze", mai spune Sorin Cristea.
 
Reprezentantul Masterplast este de parere ca scaderea extrema a burselor din intreaga lume nu va ramane fara urmari la nivelul fiecarei companii.
"Piata de constructii era in plin avant in Romania la momentul declansarii epidemiei, iar aceasta criza, daca va fi de durata, va schimba profund modul de gandire atat al investitorilor, cat si al potentialilor cumparatori. Nu trebuie sa ne gandim doar din punct de vedere financiar, importanta este salvarea si protectia vietilor oamenilor in acest moment si luarea unor masuri de protectie in viitor in asa fel ca acest gen de criza sa nu mai apara. Poate vor fi si efecte pozitive; dupa cum se vede, foarte multi romani plecati, care lucrau in acest domeniu in strainantate, s-au intors acasa", subliniaza Sorin Cristea.
 
La nivel de grup, Masterplast a elaborat, impreuna cu partenerii sai, mai multe scenarii posibile de actiune, pentru a putea lua din timp masuri pentru limitarea efectelor negative ale crizei medicale, indiferent de evolutia situatiei din saptamanile urmatoare.
 
"Suntem pregatiti cu mai multe variante pentru a asigura si pastra personalul in conditii de siguranta sanitara si financiara. Partenerilor le-am comunicat si le transmitem, si pe aceasta cale, ca suntem pregatiti sa ii sustinem si sa trecem impreuna peste acest moment de impas. Impreuna cu cei mail importanti colaboratori am comunicat si scenarii de continuare a afacerii cata vreme acest lucru nu contravine masurilor de siguranta pe care ni le impun starea de necesitate. Trebuie sa fim solidari si sa comunicam cat mai onest in aceste momente. Principalul partener al mediului de afaceri in acest moment este Guvernul si este cazul ca acesta apeleze la experienta mediului de afaceri pentru relansarea economica, sa lasam deoparte nepotismele si politrucii de orice fel de origine. Avem mai multe propuneri de derulare a businessului si, probabil, aceasta criza ne va oferi si ragazul necesar sa implementam anumite concepte care erau doar in faza incipienta. Mergem asumat catre anul 2030. Personal, am avut rezultate deosebite in perioadele de criza pentru ca intotdeauna lucrez cu mai multe modele de planificare a afacerii in care sunt implicat. Tuturor romanilor le doresc multa sanatate si sa trecem cu bine peste aceasta criza", mai spune Sorin Cristea in mesajul sau.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
quadratum
rigips
CONCEPT STRUCTURE
ness project
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
noark
Acvatot 2019
BogArt
CDS
concelex
Ubitech
viarom
konsent
leviatan
siniat
strabag nivel 1
EDIT-Structural

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander