Agenda Constructiilor
Miercuri, 27 Mai 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ARISTON sprijina cu centrale termice proiectul BIG BUILD 2018
ARISTON sprijina cu centrale termice proiectul BIG BUILD 2018
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 22 Oct 2018 15:48
Ariston Thermo Romania, liderul pietei locale de centrale termice si boilere electrice, sprijina, in continuare, proiectul BIG BUILD 2018, prin donarea de centrale termice cu functionare pe gaz. BIG BUILD este evenimentul anual de construire accelerata si voluntariat organizat de Habitat for Humanity Romania. Cea de-a zecea editie a proiectului a presupus construirea a opt case in cinci zile (1 - 5 octombrie) la Cumpana, judetul Constanta, unde si-au oferit ajutorul peste 350 de voluntari, din toata tara, precum si din SUA, Germania si Olanda. Alaturi de acestia, au lucrat la ridicarea locuintelor si cele opt familii cu venituri reduse, care se vor muta in primele lor locuinte decente incepand cu primavara anului viitor.
„Am decis sa sprijinim in continuare proiectul BIG BUILD datorita cauzei generoase pe care o sustine si a procesului de implementare spectaculos. Astfel, am contribuit si anul acesta la dotarea celor opt case cu centrale termice in condensare, pentru a veni in intampinarea nevoii de confort a celor ce vor locui in ele”, a declarat Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania.
Cele opt centrale donate de Ariston vor fi instalate in casele recent construite, organizate in sistem duplex, ce au o suprafata utila la interior de 63 de metri patrati, cu doua dormitoare, camera de zi, baie si bucatarie, precum si un spatiu exterior. Amplasate in apropierea Campusului Scolar din Cumpana, locuintele se invecineaza cu alte 16 case pe care Habitat for Humanity le ridica in zona.
Prin intermediul acestui proiect grandios, Habitat for Humanity Romania marcheaza in fiecare an Ziua Mondiala a Locuirii si, totodata, trage un semnal de alarma asupra conditiilor grele de locuire din Romania - care afecteaza jumatate din populatia tarii, precum si necesitatea, respectiv dreptul fiecarei persoane de a avea o locuinta decenta.
Despre Ariston Thermo Romania
Ariston Thermo Romania este filiala locala a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internationali in productia si furnizarea unei game complete de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera.
Angajamentul Ariston Thermo privind eficienta energetica este exprimat prin lansarea constanta de noi solutii bazate pe surse regenerabile de energie, cum ar fi sistemele solare si pompele de caldura, precum si prin imbunatatirea eficientei produselor traditionale (boilere sau centrale termice), dar si prin investitiile in noi proiecte.
Portofoliul de produse Ariston Thermo Romania este compus din centrale termice murale si de pardoseala, in condensare, boilere electrice si indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer conditionat si panouri solare, sub brandurile Ariston, Chaffoteaux si Elco.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelALLBIMACADCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere